Здравейте, колеги и за много години!Колата пали по-трудно, а акумулаторчето на таблото започна да премигва. Съответно днес на празен ход без включени консуматори измерих напрежение върху клемите на акумулатора 11.7-11.8 волта. Като форсирах двигателя към 3000-4000 оборота уреда показа 12 волта. Тези ниски стойности на напрежението ме карат да мисля, че алтернатора е за ремонт.Та ... въпросът ми е следния: Някой знае ли горе - долу колко ще излезе ремонта на алтернатора (сваляне-ремонт-качване)?Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на алтернатор Фиат Брава 1.8 16V
Collapse
X
-
Re: Рециклиране на алтернатор Фиат Брава 1.8 16V
Punto_II_HGT написа:Здравейте, колеги и за много години!Колата пали по-трудно, а акумулаторчето на таблото започна да премигва. Съответно днес на празен ход без включени консуматори измерих напрежение върху клемите на акумулатора 11.7-11.8 волта. Като форсирах двигателя към 3000-4000 оборота уреда показа 12 волта. Тези ниски стойности на напрежението ме карат да мисля, че алтернатора е за ремонт.Та ... въпросът ми е следния: Някой знае ли горе - долу колко ще излезе ремонта на алтернатора (сваляне-ремонт-качване)?Поздрави!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13157 Аре приятно четенеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13157 Аре приятно четене1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
И така. Равносметката е следната:1. Ремонт на алтернатора: реле регулатор с четки и четкодържател +лагери+колектор+труд - 90лв. 2. Сваляне/качване на алтернатора и смяна на маслото в скоростната кутия - 60лв (само за труд)1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:И така. Равносметката е следната:1. Ремонт на алтернатора: реле регулатор с четки и четкодържател +лагери+колектор+труд - 90лв. 2. Сваляне/качване на алтернатора и смяна на маслото в скоростната кутия - 60лв (само за труд)Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар