И аз като колегата valataat,направих от нищо нещо! БРАВА 1.9D.Изгоря ми бушона на мигачите.В резултат на което радиото изгасна иеърбега започна да свети постоянно.Както и да е ще ходя след празниците до Ванто трейд за еърбега,но за радиото не знам.Мислех ,че имам кода,но картите които съм имал са били кодовете за ключовете...FIAT CODE...СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА HF HPE,че ме светна!!!Та въпроса ми е знае ли някой къде може да се разкодира оригинално радио за Брава.Предварително благодаря и ще почерпя!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Код за радио
Collapse
X
-
Re: HELP!
Nino, ама ти смени ли си бушона?Ако си го сменил за радиото аз не съм много сигурен, но бях чел в един форум (май немски беше) как се вкарава кода и че този код е индивидуален за всяко радио. A между другото като смених моя бушон радито си заработи пак само трябваше да настроя часа, защото се беше нулирал.Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
Бушона на мигачите беше изгорял, него смених.После забелязах,че лампата на еърбега свети и часовника на радиото не работи.Включих радиото,но ми изписва " SAFE" и ниц.Преди като дам контакт,еърбега светва за секунда и изгасва,сега си свети постоянно.Това е.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: HELP!
valataat написа:Nino, ама ти смени ли си бушона?Ако си го сменил за радиото аз не съм много сигурен, но бях чел в един форум (май немски беше) как се вкарава кода и че този код е индивидуален за всяко радио. A между другото като смених моя бушон радито си заработи пак само трябваше да настроя часа, защото се беше нулирал.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар