Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ще ми излезнат тези ремонти ако някой ги е правил?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко ще ми излезнат тези ремонти ако някой ги е правил?

Става дума за предницата :Носачи предни 2 броя FRAP - по мое инфо цената е около 50-тина лв на бройВътрени накрайници на рейката (обикновенна механична рейка) - за цената нямам идеяСмяна на предни лагери на главините - цена на лагерите и цена на трудаИначе ще се сменят и амортисьорите ама там цените си ги знам - както следва по 35 за рециклиране и по 10 за монтаж/демонтаж на брой.
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Re: Колко ще ми излезнат тези ремонти ако някой ги е правил?

Абе не змам за накрайниците и лагерите ама няма да е много. Но за цената на хубави носачи-мисля, че са около 85 лева. Иначе с нашите дупки ще се наложи да ги сменяш след година.
    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

zfa159 написа:
      Става дума за предницата :Носачи предни 2 броя FRAP - по мое инфо цената е около 50-тина лв на бройВътрени накрайници на рейката (обикновенна механична рейка) - за цената нямам идеяСмяна на предни лагери на главините - цена на лагерите и цена на трудаИначе ще се сменят и амортисьорите ама там цените си ги знам - както следва по 35 за рециклиране и по 10 за монтаж/демонтаж на брой.
      аз сменях носачи скоро, но сложих аз метал с 1 год. гаранция- 160 кинта с труда, иначе по65 са самите носачи. за накрайниците съм се интересувал бяха и колкото външните/при хидравлична/ т.е. около 15 лв. лагерите предполагам ще са около 20тина лв, труда не знам.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

zfa159 написа:
        Виж в сайта, до подписа ми, има достатъчно инфо по въпроса!

Коментар

Ами носачи BIRTH от по 55лв. изкараха точно 3 месеца или 6000 км и вече хлопат здраво.Склонен съм да си взема и за по 65лв ако изкарват повече.Аз ше си ги слагам защото от майстори вече се плаша.... Разгледах линк-а и честно казано доста са завишени цените спрямо в София (например тук по магазините амортисьора Cofap струва 45лв. а там е 68.50 ).Все пак като ориентир ми свърши добра работа.Благодаря!

Коментар

zfa159 написа:
            Ами носачи BIRTH от по 55лв. изкараха точно 3 месеца или 6000 км и вече хлопат здраво.Склонен съм да си взема и за по 65лв ако изкарват повече.Аз ше си ги слагам защото от майстори вече се плаша.... Разгледах линк-а и честно казано доста са завишени цените спрямо в София (например тук по магазините амортисьора Cofap струва 45лв. а там е 68.50 ).Все пак като ориентир ми свърши добра работа.Благодаря!
            знам, че е коментирано ама и откакто съм си сложил носачите имам около 10 000 може би малко по-малко, засега ни звук ни нищо.
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

zfa159 написа:
              ...например тук по магазините амортисьора Cofap струва 45лв. а там е 68.50
              zfa159,откъде видя такава цена в София?Преди месец обикалях за предни амортисьори,но за тия пари/45 лв/ми предлагаха половин Или ти говориш за задни?
              Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Предни амортисьори става дума - такава цена ми обадиха в Евро07 за Cofap обаче с уточнението че нямат гаранция и това беше една такава цена без ддс понеже не исках никакъв документ.Иначе да това е официалната цена за задните по нормалния ред.Birth не съм се и замислял да слагам изобщо отново....това си е......майката.

Коментар

Разгледах линк-а и честно казано доста са завишени цените спрямо в София (например тук по магазините амортисьора Cofap струва 45лв. а там е 68.50 ).Все пак като ориентир ми свърши добра работа. Благодаря!
                  Напротив, цената на амортисъорите е по-ниска в сайта! Става въпрос за предни амортисъори на Типо 1.1 - газовомаслени на COFAP - GP27150 на които цената там където си питал е 71.50 и можеш пак да провериш по номера на амортисъора! Иначе, с тази неточност просто се получава една антиреклама, а целта на сайта е да даде актуална информация на приемливи цени и избор на производител!

Коментар

zfa159 написа:
                    Според мен ако търсиш наистина добри носачи си купи MOOG или SWAG, вярно малко по скъпи са, но качеството си заслужава.MOOG са по 108лв ,а SWAG по 93лв. Ако някой те интересува 02/962 45 95 Иван.
                    Bravo 1.6 SX 16V 76kW/103hp '96г

Коментар

Working...
                    X