Става дума за предницата :Носачи предни 2 броя FRAP - по мое инфо цената е около 50-тина лв на бройВътрени накрайници на рейката (обикновенна механична рейка) - за цената нямам идеяСмяна на предни лагери на главините - цена на лагерите и цена на трудаИначе ще се сменят и амортисьорите ама там цените си ги знам - както следва по 35 за рециклиране и по 10 за монтаж/демонтаж на брой.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ще ми излезнат тези ремонти ако някой ги е правил?
Collapse
X
-
Re: Колко ще ми излезнат тези ремонти ако някой ги е правил?
zfa159 написа:Става дума за предницата :Носачи предни 2 броя FRAP - по мое инфо цената е около 50-тина лв на бройВътрени накрайници на рейката (обикновенна механична рейка) - за цената нямам идеяСмяна на предни лагери на главините - цена на лагерите и цена на трудаИначе ще се сменят и амортисьорите ама там цените си ги знам - както следва по 35 за рециклиране и по 10 за монтаж/демонтаж на брой.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Колко ще ми излезнат тези ремонти ако някой ги е правил?
zfa159 написа:Става дума за предницата :Носачи предни 2 броя FRAP - по мое инфо цената е около 50-тина лв на бройВътрени накрайници на рейката (обикновенна механична рейка) - за цената нямам идеяСмяна на предни лагери на главините - цена на лагерите и цена на трудаИначе ще се сменят и амортисьорите ама там цените си ги знам - както следва по 35 за рециклиране и по 10 за монтаж/демонтаж на брой.
Коментар
-
Ами носачи BIRTH от по 55лв. изкараха точно 3 месеца или 6000 км и вече хлопат здраво.Склонен съм да си взема и за по 65лв ако изкарват повече.Аз ше си ги слагам защото от майстори вече се плаша.... Разгледах линк-а и честно казано доста са завишени цените спрямо в София (например тук по магазините амортисьора Cofap струва 45лв. а там е 68.50 ).Все пак като ориентир ми свърши добра работа.Благодаря!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
zfa159 написа:Ами носачи BIRTH от по 55лв. изкараха точно 3 месеца или 6000 км и вече хлопат здраво.Склонен съм да си взема и за по 65лв ако изкарват повече.Аз ше си ги слагам защото от майстори вече се плаша.... Разгледах линк-а и честно казано доста са завишени цените спрямо в София (например тук по магазините амортисьора Cofap струва 45лв. а там е 68.50 ).Все пак като ориентир ми свърши добра работа.Благодаря!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Предни амортисьори става дума - такава цена ми обадиха в Евро07 за Cofap обаче с уточнението че нямат гаранция и това беше една такава цена без ддс понеже не исках никакъв документ.Иначе да това е официалната цена за задните по нормалния ред.Birth не съм се и замислял да слагам изобщо отново....това си е......майката.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Разгледах линк-а и честно казано доста са завишени цените спрямо в София (например тук по магазините амортисьора Cofap струва 45лв. а там е 68.50 ).Все пак като ориентир ми свърши добра работа. Благодаря!
Коментар
-
zfa159 написа:Ами носачи BIRTH от по 55лв. изкараха точно 3 месеца или 6000 км и вече хлопат здраво.Склонен съм да си взема и за по 65лв ако изкарват повече.Аз ше си ги слагам защото от майстори вече се плаша.... Разгледах линк-а и честно казано доста са завишени цените спрямо в София (например тук по магазините амортисьора Cofap струва 45лв. а там е 68.50 ).Все пак като ориентир ми свърши добра работа.Благодаря!Bravo 1.6 SX 16V 76kW/103hp '96г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар