Привет колеги☺ Тъй като се разделих със страта ми колица, дойде време да се оглеждам за нова придобивка и реших да събера мнения и от форума. Та директно към въпроса, насочил съм се към няколко модела дизелови коли: audi a3 (101,116,131кс) alfa romeo147,156 (1.9jtdm), пежо 307 hdi, mazda 6( 2.0tdi-136кс) Разполагам със скромен бюджет до 5000лв Та ако може да споделите мнения: плюсове, минуси, разходи по смяна на консумативи и тем подобни работи. За сега най ми допадат Alfa romeo и mazda 6, но само за сега ☺. Благодаря предварително за отделеното време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за покупка на "Нова кола" ☺
Collapse
X
-
От изброените и аз бих се качил на Ауди без да се замислям, поне А3-ки на части дал господ винаги може да се мине по ефтино, отделно и частите са взаимозаменяеми с VW, SEAT и с допълнително средства колата може да стане кукла от към всичко, само като видиш салона на S3 примерно как изглеждаpunto HGT
Коментар
-
За сега като визия, динамика и комфорт най- ми допават алфите до сега почти не съм чувал някой да се оплаква от jtd мотор (добре поддържан) но и мен до някаде ме притеснява ходовата част. Относно Ауди там е обратното стабилна ходова част но съм срещал оплаквания от "Помпа дюза" двигатели. И ще се поогледам за едн от двете марки за сега
Коментар
-
[quote=ivailo.hristov]За сега като визия, динамика и комфорт най- ми допават алфите до сега почти не съм чувал някой да се оплаква от jtd мотор (добре поддържан) но и мен до някаде ме притеснява ходовата част. Относно Ауди там е обратното стабилна ходова част но съм срещал оплаквания от "Помпа дюза" двигатели. И ще се поогледам за едн от двете марки за сегаFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар