Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за покупка на "Нова кола" ☺

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за покупка на "Нова кола" ☺

Привет колеги☺ Тъй като се разделих със страта ми колица, дойде време да се оглеждам за нова придобивка и реших да събера мнения и от форума. Та директно към въпроса, насочил съм се към няколко модела дизелови коли: audi a3 (101,116,131кс) alfa romeo147,156 (1.9jtdm), пежо 307 hdi, mazda 6( 2.0tdi-136кс) Разполагам със скромен бюджет до 5000лв Та ако може да споделите мнения: плюсове, минуси, разходи по смяна на консумативи и тем подобни работи. За сега най ми допадат Alfa romeo и mazda 6, но само за сега ☺. Благодаря предварително за отделеното време.

Аудито е с най-здравото/евтино окачване и с най-икономичните двигатели.
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
      Ще потвърдя два пъти " ДА ДА"
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

А аз ще изключа Пижо и Пенда/Маздата/, Пижо заради лимбизията му, а и двете заради скъпата поддръжка.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

От изброените и аз бих се качил на Ауди без да се замислям, поне А3-ки на части дал господ винаги може да се мине по ефтино, отделно и частите са взаимозаменяеми с VW, SEAT и с допълнително средства колата може да стане кукла от към всичко, само като видиш салона на S3 примерно как изглежда
          punto HGT

Коментар

Дилемата ти е валидна при избор на нова кола от магазина (дано някога се изправиш и пред такъв избор). Иначе - взимай тази, която е в най-добро състояние, макар че, според бюджета, който си определил, маздата по-скоро отпада.
            Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
            FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Карам дизел и в тази връзка въпроса ми може да прозвучи странно, но защо си се насочил само към дизелови автомобили?Смяташ ли, че винаги ще се намира "испанска" нафта? От гледна точна на цена на км бензин/газ няма алтернатива.

Коментар

ауди помпа-дюза- никога,защо не ми с обяснява,мазда -никога,пежото-не е с турсион,което е плюс,,ама само бошовско изпълнение,алфата е супер,като изключим слабата предница,ама пък всеки автомобил си има минуси

Коментар

нова кола

Нашата е 2007 година и е TD ПЕЖО проста за подръжка .За толкова пари има доста възможности
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

За сега като визия, динамика и комфорт най- ми допават алфите до сега почти не съм чувал някой да се оплаква от jtd мотор (добре поддържан) но и мен до някаде ме притеснява ходовата част. Относно Ауди там е обратното стабилна ходова част но съм срещал оплаквания от "Помпа дюза" двигатели. И ще се поогледам за едн от двете марки за сега

Коментар

[quote=ivailo.hristov]За сега като визия, динамика и комфорт най- ми допават алфите до сега почти не съм чувал някой да се оплаква от jtd мотор (добре поддържан) но и мен до някаде ме притеснява ходовата част. Относно Ауди там е обратното стабилна ходова част но съм срещал оплаквания от "Помпа дюза" двигатели. И ще се поогледам за едн от двете марки за сега
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

При цена от 5000 цена при покупка трудно ще се спреш на 6500 за нерегистриран автомобил. Регистрация, обслужване и т.н.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

nsn написа:
                          Забравил си кавичките
                          _/''''''''''''''''''''''''\_
                          //---------------\\
                          [( )== //// ==( )]
                          |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

да са живи и здрави еколозите ,че забраниха помпа-дюзата на ваговете,иначе никога швабите нямаше де минат на комън-рейл и щяха да си произвеждат боклуците

Коментар

MorningEnergy написа:
                              nsn написа:
                              Забравил си кавичките
                              Няма кавички, на а3 се слага окачване от с3 и го забравяш. возията на а3 е дървена.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X