Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не работи прекъсвача на горивото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не работи прекъсвача на горивото

Наскоро открих един бутон под седалката, разрових се из форума и разбрах че е за прекъсване на горивото.Да ама като го натисна при запален двигател той неще да гасне.Ако някой може да каже каде точно се прекъсва горивото или защо не гасне двигателя.
    Stilo 1.9 JTD - 115 к.с.

Той не беше ли за да се пусне горивото, ако е било прекъснато подаването
    _______
    146 JTD

Коментар

trustworthy написа:
      Той не беше ли за да се пусне горивото, ако е било прекъснато подаването
      Точно.Този бутон само автоматично прекъсва подаването на гориво в случай на катастрофа.После с натискане се пуска.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

така трябва и да си бъде! май че се наричаше Инерционен прекъсвач на горивототой прекъсва горивото при преобръщане на автомобила по таван за да предотврати по нататъшни беди( запалване,взривяване... )ако греша някои да ме поправи!

Коментар

Благодаря за отговорите, от това което прочетох за обяснението какъв е този бутон бях разбрал че когато го натиснеш спира притока на гориво, но явно не е така.
          Stilo 1.9 JTD - 115 к.с.

Коментар

Na6io написа:
            Благодаря за отговорите, от това което прочетох за обяснението какъв е този бутон бях разбрал че когато го натиснеш спира притока на гориво, но явно не е така.
            С натискане само се възстановява веригата! Прекъсването се получава при силен удар! Нещо, като шок датчик на аларма си представи!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
            X