Търся някакви по нестандартни. Може да са диоди или крушки, но ми кажете размер и има ли нещо специфично при поставянето им?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви видове габаритни крушки има?
Collapse
X
-
Аз бях с едни сини габарити - диодчета, купих си ги от Бриколаж за 1.95, и както се очаква - изгоряха за 2 месеца. Сега съм с някакви бели (наистина светят бяло). Специфичното е, че ако са диодчета и като ги поставиш не светят, трябва да ги обърнеш. Иначе са без фасонка-една гола плстмаса с две жички. :D
-
Ако поне малко разбираш от електроника и от време на време се почесваш с поялника по главата, можеш да си направиш и сам диодни габарити. не е необходимо да даваш по лев и нещо за едната, защото запалките с диодните фенерчета( имам предвид тези, които светят ) са по 50-60 стотинки едната. Цветът вече е въпрос на избор.TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ
Коментар
-
RAADOO написа:Аз днес си сложих сини габарити и много яко светят. Но искам да попитам ченгетата могат ли да се заядат за тях, защото до колото знам, не може със сини и червени светлини извън купето...А, че могат да се заядат куките-това е сигурно.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:..Единстевено габаритите могат да влезнат в употреба при спрял автомобил и при работещ двигател, нашите фиатки знаете, как са конструирани..Как са конструирани? Що да не може да угасиш и да я оставиш на габарити?
Иначе по темата: има едни крушки на Philips, които светят БЯЛО и са точно за габарити предназначени.
FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
gdd55
tonov написа:Vladim написа:..Единстевено габаритите могат да влезнат в употреба при спрял автомобил и при работещ двигател, нашите фиатки знаете, как са конструирани..Как са конструирани? Що да не може да угасиш и да я оставиш на габарити?
Иначе по темата: има едни крушки на Philips, които светят БЯЛО и са точно за габарити предназначени.
Коментар
-
Във всеки по голям магазин в който има и авточасти има голямо разнообразие от всякакви такива глезотиики сини, зелени, пембени... И са на прилични цени има и некви комплекти от крушки всякакви видове за по 6-7лв (куча марка) има мигач, габарит, стоп... цял комплект те вече са на различни стандарти в зависимост от колата и вида им ....Има лампи всекакви!!! :D
Коментар
-
Vladim написа:tonov написа:Как са конструирани? Що да не може да угасиш и да я оставиш на габарити?
Punto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар