Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Труден избор, помогнете..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пробвай "zgabrovski"......
    Настоящата - Ford Focus ST
    Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
    Франкенщайн - R.I.P.
    Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

еййй най-накрая след час и половина четене постовете на zgabrovski открих, че той си е казал каква е колата която продава и то в отговор на моя въпрос....ихх напоследък от толкова търсене и въпроси в главата ми съвсем е изпушила...А за колегата zgabrovski, наистина офертата е много съблазнителна :D остава аз да си взема парите, а ти да намериш кола на жена си...
      Bravo 1.6 16V

Коментар

Ами да ти кажа честно това с намирането на кола за жена ми не е в много напредналат фаза... А иначе последно в четвъртъка смених на бравото дългия ремък който върти климатик, серво и алтернатор, беше напукан. Също така му смених маслото, филтрите и свещите, като това се случи пред свидетели от форума - HCO и BatGoro.Отделно се оказа че е смучелои въздух от счупеното ухо на кутията на възд. филтър, имаше едно счупено ухо, сега моторчето заработи тихичко, очаквам и спад на разхода на газ от тая операция.Единствения кусур на колата е това че волана е по - тежък от обичайното за браво/брава защото съм сменил хидравличната рейка с такава от типо, която е по тежка. Но пък си пазя оригиналната която подлежи на рециклиране ако човек има желание.Ами това е ако имаш желание се обади на лично може да се разберем да я огледаш, пък ако я харесаш аз ще започна по активно да търся нова кола на жена ми.Като цяло - не съм на зор и не бързам с продажбата, така че коментар в цената не може да се очаква.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Working...
        X