Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за крушките на пунто?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за крушките на пунто?

Една приятелка има рожден ден тази седмица и съм решил да и подаря за пунтото (96 год. 2 врати) Osram Cool Blue, както и някакви габаритчета в същия стил, но да не стане грешка, да ми кажете дали крушките на пунтото са H4 и какъв е цокъла на габаритчето?Благодаря предварително!

Re: Въпрос за крушките на пунто?

ganeca написа:
    Една приятелка има рожден ден тази седмица и съм решил да и подаря за пунтото (96 год. 2 врати) Osram Cool Blue, както и някакви габаритчета в същия стил, но да не стане грешка, да ми кажете дали крушките на пунтото са H4 и какъв е цокъла на габаритчето?Благодаря предварително!
    Куул Блу са +20%, а Осрам Силвърстар са +50%. Според мен й вземи Силвърстар, а за габаритите може да й вземеш някакви сини

Коментар

Колата й е синя, но все пак ме интересува дали крушката е H4 и цокъла на габаритчето

Коментар

ganeca написа:
        Колата й е синя, но все пак ме интересува дали крушката е H4 и цокъла на габаритчето
        Фаровете на Пунто са два вида-с общ рефлектор дълги/къси-Н4 и отделни рефлектори дълги/къси-Н1-2 бр.,като общо правило,Н4 се слага на моделите с по-малко екстри,но не на 100% е така...Най-добре погледни стъклото на фара,там е написан и типа на цокъла.Габарити-W5W-12V/5W
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Working...
        X