didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на джип
Collapse
X
-
FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
-
tomazo, града го позна от първия път, признах те , Джипката ще се кара в Самоков, там живеят родителите ми коцев, баща ми има телково решение и мисля, че данък няма да плаща, така че от към конски сили не е толко голям проблема, по скоро ако е по мощна ще е по-голям разхода.Както писах и в първото мнение джипа няма изобщо да го ползва по предназначение, но като си е наумил да е джип, нека да е това, което той желае, цял живот е стоял в канала и е лежал под коли, смени през годините няколко жигули, последната я беше направил с ладов мотор 1,5л, 5 степенна скоростна кутия от фиат абарт, тая жигула с лекота си пълнеше километража от 160км. с 5 човека вътре, лично съм го тествал, не си искаше гумите . Преди години я ожени жигулата, която беше 71 набор, а изглеждаше на 4-5 години, беше перфектна, купи си ауди Б4, 2,0, 90к.с. и до ден днешен си я кара, много здрава кола, отделно че няма гниене, този модел е с изцяло обработено купе против ръжда, тЪ идваме до днешно време, в което явно след толко години блъскане иска и той да седне в нещо дето не е на 20+ години, удобно е и няма да му се наложи ако някъде в Самоков затъне в преспите да се налага да слиза да бута.Предполагам, че вече пътува към Дупница и ако си хареса нещо да го взима, пък после той ще се оправя с ремонтите, всичко е до късмет.п.п. great wall-а най много му допадна като визия и всичко, защото е блъскан с екстри, но китайски джип ?, май ще се заложи на нещо японско.Беше решил да си купува чисто ново сандеро за 12 999лв, но това е без никакви екстри, за хечбек с 4 врати без климатик ??, айде нема нужда , по добре да си купи голф 3 Ще видя днес какво ще направи, пък ако не търсенето продължава.Благодаря на всички, които се включиха в темата с мненияpunto HGT
Коментар
-
Ако днеска не купи то ти препоръчвам като моята Панда .Има всички екстри и 4 по 4.Много маневрена и заема малко място където и да спреш.Разход на бензин 5.5 и сега в студеното достигна до 5.8л. Ще се роди баща ти с такава количка .Миналата седмица купих термостат за 28лв .Просто обслужването е на минимална цена а и той е и майстор и няма да има гайле.И КИАта ми добра и не ми се продава въпреки че за тая година съм минал с нея около 1500км.
Коментар
-
Дидич, предвид последния ти коментар, то на баща ти му трябва нещо такова: http://www.mobile.bg/114164889318040...613089Мани ги тия джипове, където си/е тръгнал да гледа/ш.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Казах му за комби, но не иска, иначе можеше и някой пасат Б5.5.Вече е огледал двата нисана, мицубишито и витарата в Кюстендил, но най е харесал този нисан http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=8btpqi и сега пътува към човека да види с пазарлъка на колко ще го даде. Джипката е с летни гуми и му липсва резервната гума, иначе отвън и вътре бил много запазен. Викам му да го пазари на 8000лв и да си стискат ръцетеpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Казах му за комби, но не иска, иначе можеше и някой пасат Б5.5.Вече е огледал двата нисана, мицубишито и витарата в Кюстендил, но най е харесал този нисан http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=8btpqi и сега пътува към човека да види с пазарлъка на колко ще го даде. Джипката е с летни гуми и му липсва резервната гума, иначе отвън и вътре бил много запазен. Викам му да го пазари на 8000лв и да си стискат ръцетеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Тоя човек ме държи в напрежение и му звъня през 5 минути и нищо не казва, сега бил в офиса и оправяли документите, нищо не каза за парите, последно се зачетох в нисан форума и сега ще тестват индикациите дали работят по таблото в решим 2WD, AUTO, 4WD, аз мяй се вълнувам повече от бащата и май ще се пие ракия довечераpunto HGT
Коментар
-
Работата СТАНА, колата са я спазарили на 8500, като транзитните номера са от тях, бащата си е направил само гражданска за 170лв и трябва да плати само някаква еко такса при регистрацията. Трябва да проверя дали при телково решение на собственика може и тая такса да отпадне.п.п. Оказа се, че газовата е сложена преди няколко месеца, тоест карана е много малко на газ, датата на производство на бутилката е 09.2013 г. ..., малиии довечера се очертава напиванеpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Работата СТАНА, колата са я спазарили на 8500, като транзитните номера са от тях, бащата си е направил само гражданска за 170лв и трябва да плати само някаква еко такса при регистрацията. Трябва да проверя дали при телково решение на собственика може и тая такса да отпадне.п.п. Оказа се, че газовата е сложена преди няколко месеца, тоест карана е много малко на газ, датата на производство на бутилката е 09.2013 г. ..., малиии довечера се очертава напиванеFIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
BO написа:didich написа:малиии довечера се очертава напиванеpunto HGT
Коментар
-
Днес бях до Самоков, видях го, покарах го, какво да кажа джипката си е много хубава и с доста екстри, салона е много хубав и седалките са доста удобни, предните са от сорта на плитко рекаро. Багажника също е добър като обем, а на мястото на резервната гума са сложили 62л. тороидна бутилка.Много ми хареса волана, перфорирана кожа и с доста малки размери, на пръв поглед все едно си се хванал за волан на някоя спортна кола. Уредите макар и средно разположени на таблото доста добре се виждат, защото са под ъгъл към шофьора. Доста удобно вози, окачването отпред и отзад е макферсон. Има оригинална навигация с диск монтирани над CD-то, но не остана време да я разбазикам, дано да работи и да върши работа, общо взето останах само с добри впечатления от тоя нисан, направен е не просто колкото да сглобят нещо на 4 гуми, но и с идеята да върши работа и да е удобен и функционален на ползвателят му.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар