Не мога да си развия свещта щото не достига ключа 16 до нея като вадих лулата и остана средното вътре една пружина със съпротивление и не излиза от свещта да влезе ключаима ли по дълги от 8 см дълги ключове или да заваря едно тръбичка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не мога да си развия свеща
Collapse
X
-
Re: Не мога да си развия свеща
И аз да пиша по темата и на мен една свещ ми заява на 1 ви цилндар на Пунто 1.1 Нестава и нестава. Един приятел ми каза че ги накисвали с нафта , или пръскали със спреи против ръжда. Аз знам ,че на загрят двигател са отхлабват ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
На един приятел така остана част от лулата, заострихме стоманена тел, огънахме я като кука и изкарахме остатъка. Иначе ключове има в железарията, дълги по 15-20 см от двете страни различни размери. Едно време Лади-те и Фиат-ите имаха такива.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Re: Не мога да си развия свеща
kluchar написа:Не мога да си развия свещта щото не достига ключа 16 до нея като вадих лулата и остана средното вътре една пружина със съпротивление и не излиза от свещта да влезе ключаима ли по дълги от 8 см дълги ключове или да заваря едно тръбичкаПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
gaz написа:Пълни глупости! Има си специализиран инструмент за свещи. Задължително се ползва динамометричен ключ! Ако ги нямате идете в сервиз.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
кола
Средното от лулата е някаква пружинка с съпротивление вътре и се е захванало за свещта опитват с дълги клещи не стана да го извадя сега съм сложил удължение на ключа и утре ще пробвам да стане А в сервиз като ида и колата е гледат като едно китайци пишеща машина Едни търсеха стъпково моторче ама аз нямам такова Други търсеха термостата зад двигателя а той е отпред при водната помпа
Коментар
-
todorshalev написа:gaz написа:Пълни глупости! Има си специализиран инструмент за свещи. Задължително се ползва динамометричен ключ! Ако ги нямате идете в сервиз.Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар