Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.1 55кс - мнения?
Collapse
X
-
Щом някой го може, значи не е невъзможно !
-
emdi написа:Kay_ написа:Чааакай малко сега. Искаш да ми кажеш, че твоето Пунто в момента гори 7-7,5/100 бензин при условие, че града ти е трудно проходим, иначе гори 6,5/100. А извънградско 4,5/100? И това е кола на 15+ години. При условие, че в техническите характеристики за Пунто 1,1 55 пише 8/100 градско и 5,5/100 извънградско. Направо го пращай към Торино при инженерите от Фиат . За мен колега малко преувеличаваш. И пак ти казвам ако карашв Сф няма как да постигнеш това, което казваш (ако е вярно). Без да се обиждаш, но три коли на светофар не е задръстване. Днес минах 5км за 40минути, като си представи колко е работила на място колата и колко се е движила на 1ва-спиране и така множество повторения.Щом някой го може, значи не е невъзможно !
Коментар
-
emdi написа:Kay_ написа:Чааакай малко сега. Искаш да ми кажеш, че твоето Пунто в момента гори 7-7,5/100 бензин при условие, че града ти е трудно проходим, иначе гори 6,5/100. А извънградско 4,5/100? И това е кола на 15+ години. При условие, че в техническите характеристики за Пунто 1,1 55 пише 8/100 градско и 5,5/100 извънградско. Направо го пращай към Торино при инженерите от Фиат . За мен колега малко преувеличаваш. И пак ти казвам ако карашв Сф няма как да постигнеш това, което казваш (ако е вярно). Без да се обиждаш, но три коли на светофар не е задръстване. Днес минах 5км за 40минути, като си представи колко е работила на място колата и колко се е движила на 1ва-спиране и така множество повторения.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:emdi написа:Kay_ написа:Чааакай малко сега. Искаш да ми кажеш, че твоето Пунто в момента гори 7-7,5/100 бензин при условие, че града ти е трудно проходим, иначе гори 6,5/100. А извънградско 4,5/100? И това е кола на 15+ години. При условие, че в техническите характеристики за Пунто 1,1 55 пише 8/100 градско и 5,5/100 извънградско. Направо го пращай към Торино при инженерите от Фиат . За мен колега малко преувеличаваш. И пак ти казвам ако карашв Сф няма как да постигнеш това, което казваш (ако е вярно). Без да се обиждаш, но три коли на светофар не е задръстване. Днес минах 5км за 40минути, като си представи колко е работила на място колата и колко се е движила на 1ва-спиране и така множество повторения.Щом някой го може, значи не е невъзможно !
Коментар
-
emdi написа:И колега , не се скъпи на бензин, зареждай си качество!!!А ако си за газова, то насочи се към друг автомобил.
Коментар
-
Bokrael написа:M5kov написа:Чак 12 не знам, но едни 10 ще ги прави.Малка е мощността и за това разхода е по-висок, но пък поддръжката е по-евтина.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Аз моето смятах да го подарявам, ама след едно пътуване това лято - Бургас - София и обратно се отказах! Бургас - газ до дупка на бензиджийницата - в Пловдив - пак - 11-12 литра газ догоре, Пловдив - София - Пловдив - пак до горе - 12-13 литра газ догоре п.п. не съм карал на бензинFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Bokrael написа:Чета разни работи, насам-натам и все по-често попаднам на мнения, че 1.2 60кс е моноинжекция, а не пълна?!Каква е истината?http://www.lancia-bg.com/forum/viewt.../lancia/y/1824
Коментар
-
http://www.auto-data.net/bg/?f=showC.....спрямо тоя сайт Пунто 1 е моно, а Пунто 2 е пълна. Това за 1,2 60кФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
M5kov написа:Пълна трябва да е с 8 клапана.1.2 75- 16 клапанаФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
По спомен>Стария МК1 е 75. Има МК1 Спортинг 86.МК2 1.2 16В е 82. МК2 1.2 8V си е пак 60.Ва ли го вече какво е това Пунто, няма ли някой такова да каже"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
didich написа:Не ги научихте тия мотори на МК2, все едно са 100 , 1,2 16В е точно 80к.с., тия 2 коня може да ги прибавиш към сбора само и единствено ако някъде по колата има лепенки "абарт"ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар