При фиат водеща е "абарт", докато при голф "ремус"-а е с предимство
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.1 55кс - мнения?
Collapse
X
-
Спрях се на един Фиат и в понеделник живот и здраве, ще ходя да го прехвърляме, че сега никой нотариус не бачка. И исках да попитам каква би била цената за прехвърлянето му? Интересува ме оценката му, таксата за нотариус, прехвърлянето на собственоста в КАТ и там каквото още има? (колата е 97г) Бих бил мн. благодарен ако някой е минал през това на скоро и може да ме просветли (горе-долу естествено).
Коментар
-
Здравейте,Тъй като съм се насочил към Сейченто 1.1 , около 2004г. , можете ли да ми кажете какви са разликите в двигателя между обикновеното и абарт. Друг въпрос този 1.1 пълен инжекцион ли е и как би му понесла обикновена газ ? Последно, мотора с верига или ремък е ?Тази кола просто има всичко, което ми трябва, нисък разход и е евтина за обслужване, просто при другите марки не мога да намеря аналог и мисля, че има място в семейството да се возим без пари дето се вика
Коментар
-
piaggio написа:Здравейте,Тъй като съм се насочил към Сейченто 1.1 , около 2004г. , можете ли да ми кажете какви са разликите в двигателя между обикновеното и абарт. Друг въпрос този 1.1 пълен инжекцион ли е и как би му понесла обикновена газ ? Последно, мотора с верига или ремък е ?Тази кола просто има всичко, което ми трябва, нисък разход и е евтина за обслужване, просто при другите марки не мога да намеря аналог и мисля, че има място в семейството да се возим без пари дето се вика>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар