Колеги както писах вече при смяна на ангренажния ремък ми върнаха колата със счупено външно капаче прозорче му викат още, на външния капак на ангренажния ремък в горната част, молбата ми е понеже трудно ще намеря за Стило, някой колега да измери на Браво, Марея или друг модел понеже видях че и те имат капаче , да ми кажете размерите в см, за да видя дали и на Стилото дупката е със същите размери и да търся от морга от друг модел по популярен от Стилото.Иначе майстора се е мъчил да отвие болта който държи капачето но явно не е могъл и е счупил капачето около болта за да може да го махне.Но все пак дали ще може да се развие този болт не знам, но искам да опитам и да си затворя тази дупка през която се виждат зъбчатките на 2-та вала.Благодаря предварително , говоря за ето това прозорче:http://picbg.net/pic.php?u=53285KGKdO&i=423448 - това е снимка от Браво и изглежда като при Стилото, но все пак ако може да знач размерите ще е най-добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
капаче(прозорче) на външния капак на ангренажния ремък
Collapse
X
-
Така и не можах да намеря капаче, и днес се опитах да развия болта който го държи , но превърта отзад гайката и не можах да го законтря и да го отвия , затова от пресован картон за обувки изрязах парче колкото капачето и дупка посредата да влезе болта, и малко лепило по края да лепни на капака, както и плътна шайба върху болта пак от картон и заспа, материала нарочно е картон че евентуално ако вземи да падне надолу покрай другите външни ремъци да не нанесе щети.Като цяло е добре да се запуши това прозорче ако го няма като при мен ми го счупиха заради болта при смяна на ангренажа че влиза от там прах и действа като шкура този прах в кожуха на ангренажа, при работещ двигател, което не е добре!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар