Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при избор на крома :)
Collapse
X
-
pplk написа:Колега ВО, ако ти не четеш, то това не означава, че и другите не го правят.FaceLess написа:pplk написа:От снимките се вижда, че тази Крома не е с ксенон или не е оригинален и няма DVD/TV.pplk написа:FaceLess написа:По какво позна, че няма DVD?.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
FaceLess написа:Immortal написа:Е аз не съм чувал да има такава с DVD/TV изобщо.Колега, мога да ти съдействам, ще изпратя човек, който разбира, да я огледа.Но не го знам кога ще е свободен, за да иде.Иначе аз лично ще бъда в Ямбол чак за Коледа, предполагам, че тогава ще е късно.Ще пиша пак за резултата.П.П. Говорих с моя човек, той каза, че даже я е гледал тая Крома, и че си заслужава. Човекът е Тенко със златното турбинирано Браво (бившо вече), някои колеги го познават. Въпреки всичко, каза, че пак ще иде да я огледа, но най-рано в събота.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
BO написа:pplk написа:Колега ВО, ако ти не четеш, то това не означава, че и другите не го правят.FaceLess написа:pplk написа:От снимките се вижда, че тази Крома не е с ксенон или не е оригинален и няма DVD/TV.pplk написа:FaceLess написа:По какво позна, че няма DVD?.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Колеги, да ви се похваля - вече съм горд собственик на Фиат Крома Днес с един колега отидохме до Ямбол и след едно кръгче, просто не слязох от колата. Като цяло е много добре - единствената забележка е, че най-вероятно е изгоряло моторчето на панорамният покрив и е останало в позиция с отворена щора.П.П. На прибиране от Ямбол, на включен круиз на 120 (130 на места, като на няколко пъти я изпъвах до 170-180) ми даде среден разход 6.9. За 200 коня мисля, че този разход не е никак зле?Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар