Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ при избор на крома :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Е аз не съм чувал да има такава с DVD/TV изобщо.Колега, мога да ти съдействам, ще изпратя човек, който разбира, да я огледа.Но не го знам кога ще е свободен, за да иде.Иначе аз лично ще бъда в Ямбол чак за Коледа, предполагам, че тогава ще е късно.Ще пиша пак за резултата.П.П. Говорих с моя човек, той каза, че даже я е гледал тая Крома, и че си заслужава. Човекът е Тенко със златното турбинирано Браво (бившо вече), някои колеги го познават. Въпреки всичко, каза, че пак ще иде да я огледа, но най-рано в събота.
    Най-вероятно вторник ще пътувам до Ямбол, за да я видя тази Крома и живот и здраве ако всичко е наред ще има с какво да се похваля след това
    Fiat Punto 1.7TD
    Mazda 626 2.0
    Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

pplk написа:
      Колега ВО, ако ти не четеш, то това не означава, че и другите не го правят.
      FaceLess написа:
      pplk написа:
      От снимките се вижда, че тази Крома не е с ксенон или не е оригинален и няма DVD/TV.
      По какво позна, че няма DVD? Не са ли всички с тази мултимедия с DVD? Дори и да няма, това не ми е фактор.
      А защо не продължи с цитатите:
      pplk написа:
      FaceLess написа:
      По какво позна, че няма DVD?.
      По това, че имам подобна. :D
      Добре, всички разбрахме, че твоята има ДВД. С какво помогна в случая освен да се правиш на интересен?Дреме му на човека какво има твоята. Той ти зададе конкретен въпрос, а ти не отговори на въпроса. А, да отговори. Твоята има. Значи викаш човека да вземе да дойде да разгледа твоята, за да може да си отговори сам на въпроса.Страхотно.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

FaceLess написа:
        Immortal написа:
        Е аз не съм чувал да има такава с DVD/TV изобщо.Колега, мога да ти съдействам, ще изпратя човек, който разбира, да я огледа.Но не го знам кога ще е свободен, за да иде.Иначе аз лично ще бъда в Ямбол чак за Коледа, предполагам, че тогава ще е късно.Ще пиша пак за резултата.П.П. Говорих с моя човек, той каза, че даже я е гледал тая Крома, и че си заслужава. Човекът е Тенко със златното турбинирано Браво (бившо вече), някои колеги го познават. Въпреки всичко, каза, че пак ще иде да я огледа, но най-рано в събота.
        Най-вероятно вторник ще пътувам до Ямбол, за да я видя тази Крома и живот и здраве ако всичко е наред ще има с какво да се похваля след това
        Успех и дано да е твоята кола! :D
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

BO написа:
          pplk написа:
          Колега ВО, ако ти не четеш, то това не означава, че и другите не го правят.
          FaceLess написа:
          pplk написа:
          От снимките се вижда, че тази Крома не е с ксенон или не е оригинален и няма DVD/TV.
          По какво позна, че няма DVD? Не са ли всички с тази мултимедия с DVD? Дори и да няма, това не ми е фактор.
          А защо не продължи с цитатите:
          pplk написа:
          FaceLess написа:
          По какво позна, че няма DVD?.
          По това, че имам подобна. :D
          Добре, всички разбрахме, че твоята има ДВД. С какво помогна в случая освен да се правиш на интересен?Дреме му на човека какво има твоята. Той ти зададе конкретен въпрос, а ти не отговори на въпроса. А, да отговори. Твоята има. Значи викаш човека да вземе да дойде да разгледа твоята, за да може да си отговори сам на въпроса.Страхотно.
          Пак си разбрал всичко наопаки, но нямам намерение да ти се обяснявам. Вярвай си, че точно това съм написал. Интересно, че само ти си итерпретирал нещата по толкова безумен начин.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Колеги, да ви се похваля - вече съм горд собственик на Фиат Крома Днес с един колега отидохме до Ямбол и след едно кръгче, просто не слязох от колата. Като цяло е много добре - единствената забележка е, че най-вероятно е изгоряло моторчето на панорамният покрив и е останало в позиция с отворена щора.П.П. На прибиране от Ямбол, на включен круиз на 120 (130 на места, като на няколко пъти я изпъвах до 170-180) ми даде среден разход 6.9. За 200 коня мисля, че този разход не е никак зле?
            Fiat Punto 1.7TD
            Mazda 626 2.0
            Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Ай честито! :D Със здраве да си я караш и само готини емоции! В неделя да я докараш на срещата да и се порадваме.
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                Ай честито! :D Със здраве да си я караш и само готини емоции! В неделя да я докараш на срещата да и се порадваме.
                Неделя пътувам за Варна, но следващата седмица ако има среща, ще гледам да се отчета
                Fiat Punto 1.7TD
                Mazda 626 2.0
                Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Честито колега, и със здраве. :D
                  Fat Croma 1.9 16v multijet
                  Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Working...
                  X