Здравейте колеги,След дълго лутане по различни марки през последните години, съм на път да се върна отново в семейството на ФИАТ. Харесал съм си въпросната Крома : http://www.cars.bg/c351489По снимки изглежда много добре, но въпроса е дали и на живо е така. Молбата ми е към колегите от Ямбол и района - ако някой има възможност да погледне колата за 5 минути и да каже дали си заслужава да бия целият път до Ямбол, защото ако отида до там, то ще е за да я купя.Благодаря предварително, на всички отзовали се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при избор на крома :)
Collapse
X
-
Re: Помощ при избор на крома
FaceLess написа:Здравейте колеги,След дълго лутане по различни марки през последните години, съм на път да се върна отново в семейството на ФИАТ. Харесал съм си въпросната Крома : http://www.cars.bg/c351489По снимки изглежда много добре, но въпроса е дали и на живо е така. Молбата ми е към колегите от Ямбол и района - ако някой има възможност да погледне колата за 5 минути и да каже дали си заслужава да бия целият път до Ямбол, защото ако отида до там, то ще е за да я купя.Благодаря предварително, на всички отзовали сеFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
-
pplk написа:От снимките се вижда, че тази Крома не е с ксенон или не е оригинален и няма DVD/TV.Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
Е аз не съм чувал да има такава с DVD/TV изобщо.Колега, мога да ти съдействам, ще изпратя човек, който разбира, да я огледа.Но не го знам кога ще е свободен, за да иде.Иначе аз лично ще бъда в Ямбол чак за Коледа, предполагам, че тогава ще е късно.Ще пиша пак за резултата.П.П. Говорих с моя човек, той каза, че даже я е гледал тая Крома, и че си заслужава. Човекът е Тенко със златното турбинирано Браво (бившо вече), някои колеги го познават. Въпреки всичко, каза, че пак ще иде да я огледа, но най-рано в събота.
Коментар
-
pet4o написа:Immortal написа:Е аз не съм чувал да има такава с DVD/TV изобщо.
Коментар
-
Immortal написа:pet4o написа:Immortal написа:Е аз не съм чувал да има такава с DVD/TV изобщо.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Immortal написа:pet4o написа:Immortal написа:Е аз не съм чувал да има такава с DVD/TV изобщо.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Тази Крома съм ходил преди месеци, да не кажа година, да я гледам за мой приятел. Тъкмо я обслужваха в сервиз зад автокъщата, когато пристигнахме. Колата е/беше тогава/ хубава, върви като луда, скоростите си включват нормално, без замисляне и претрисане. Вътре е/беше тогава/ много запазена. Щяхме да я вземем, но на продавача нещо му беше легнала и на него, на сърцето, и не му се сваляше от цената, тогава около 8500 или 9000, ако не се лъжа...Спомням си, че тогава се хвалеше, че взима Ямбол-Карнобат за 15 мин. със същата Крома, 200 км/ч не ги усещалаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
pplk написа:BO написа:Immortal написа:pet4o написа:Immortal написа:Е аз не съм чувал да има такава с DVD/TV изобщо.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колега ВО, ако ти не четеш, то това не означава, че и другите не го правят.FaceLess написа:pplk написа:От снимките се вижда, че тази Крома не е с ксенон или не е оригинален и няма DVD/TV.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар