Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за джанти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за джанти

Здравейте! Не съм много на вътре с алуминиевите джанти и искам да попитам някой знае ли името на тези джанти и от каква кола бяха? Имам спомен за алфи с такива джанти, но не мога да намеря инфо в нета Благодаря предварително!
    Прикачени файлове
    ===/////===
    Fiat Bravo 198 T-Jet 120 - Bellissima
    Фиат Пунто 188 Литър и двеста, 60 градуса - Точката

Аз помня нещо по друго.Джантите са тип бъбрек и са българско производство.Произвеждаха се в Плевен.В нета има доста снимки и инфо,във форума също.[/img]
    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Аз знам ,че бяха на лади и жигули и са точно 4х98 и бяха адски здрави ако не се лъжа.. ( :
      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

И основно са 13-ки
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Точно Български са Жигули Лада Фиат.

Коментар

Явно се бъркам с други които съм виждал на някои алфи Благдря за отговорите колеги На снимки изглеждат добре и се чудих на Пунто мк2 дали ще тичкат особено след едно освежаване
            ===/////===

Коментар

Ако наистина ги има само като 13" размер, определено няма да тичат на пунтото
              punto HGT

Коментар

Да предполагам. Сега съм със железни 13 зимата и 14 лятото и дори желязната 14-ка стои по добре според мен. Особено че 14-ката е с по ниско профилни гуми което оказва влияние на визията
                ===/////===

Коментар

По-скоро биха седяли добре на някое Uno или Cinquencento. Джантите са сравнително леки и не товарят мотора.
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

didich написа:
                    До вкус е. Зимните са ми 13-ки и на мен ми харесва как стои. Снимка - гаража.

Коментар

Painfall написа:
                      didich написа:
                      До вкус е. Зимните са ми 13-ки и на мен ми харесва как стои. Снимка - гаража.
                      Добра визия ще има с тия 13 -ки ако ги монтираш на детска количка, там ще е ок, но на МПС, макар и малко като пунтото минимум 15-ки, примерно фиат уно оригинално май излизаше с 13-ки или 14-ки, порови се в нета и виж уно как изглежда с 15-ки
                      punto HGT

Коментар

Working...
                      X