карам Пунто 1,1. да ви кажа и аз имам подобен проблем. ( "колеги" от форума ми помогнаха между другото ) преди време бях молил за помощ, защото перката включваше високо, духаше ту студено ту топло и изобщо беше ад. смених термостат, не помня каква марка си купих. Френски мисля, беше около 17 лева от магазина на "Евлоги Георгиев". Сега работи нормално, духа топло, ама не е толко топло, колкотхо трябва да бъде. Обезвъздушена е в сервиз, там смениха и термостата, защото ми е отзад пък нямам инструмент. Перката вече включва нормално, на средата, но не духа толкова топло, колкото трябва. не е нормално на втора черта като надуя на 2 перката и да духа горе-долу хладко. веднага загрява, вече нормално, но парното не е като хората. топло, но не така, както трябва. кажете моля от какво може да е. да обезвъздуша сам ли що ли ?! благодаря Митко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунтото и парното
Collapse
X
-
Проблемът на моето Пунто беше че топлото идваше но трябваше да мина поне 10км. или да поработи на място 30мин. Откъдето и да го погледнеш не е нормално още повече че стрелката за темперетурата не мърдаше в по-студени дни от нулата изобщо. Проблемът се оправи с нов термостат /107 лв./. Сега съм изключително доволен от скоростта на загряване от парното /направо може да те убие/, че дори и разходът падна! Изводът е че всичко си има причини и възможен път за отстраняването им. Оказа се обаче че за моя модел това става с доста пари /за пунто 1,1 94г термостата струва 20лв./ Затова питам: МОГА ЛИ АЗ ПРОФИЛАКТИЧНО ДА НАПРАВЯ НЕЩО ЧЕ ДА НЯМАМ ПОВЕЧЕ ПРОБЛЕМИ С ПАРНОТО И ОХЛАДИТЕЛНАТА УРЕТБА? Ако се запуши казанчето питах, и то си е цифра.
Коментар
-
стрелката си е ок, след като смених термостата и перката си включва на средата и всичко е на 6. Равномерно си качва температурата, въпреки, че все още ми се струва, че бавно загрява. И тая пуста топлина от парното ми е ниска според мен. а е обезвъздушено в сервиз, че аз нямам и време, не знам и как да го обезвъздуша сам Пунтото. и сега се чудя какво да предприема. Гъмза малко ми е помогна, но като ми кажеш, че е въздух да ходя пак на сервиз да правят за 2-ри път обезвъздушаване ли ?! Щот ако там не са се справили баси идиотията. Що да сторя Благодаря все пак колеги
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар