Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слагате ли добавки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да. Така е. Въпросът е, че при високи температури МоS2 се превръща в перфектния фин абразив и това поврежда цилиндрово-буталната група. Интересен е факта, че двигателите с добавка и другият без такава са работили по 20часа, с източено масло! Макар и не натоварени - това ме уби!Ама я четете статията...! Големи готованци се извъдихте!
    Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

аз лично съм слагал добавка за масло на няколко коли и определено ефект има и то голям !дибавката е SХ 6000 . към днешна дата ,обаче не знам къде се продава ! (ако колата си е перфектна разлика не се усеща )А иначе някой има ли наблюдение над тая добавка -модификатор си нещо си ,не и помня името ,ама е доста рекламирана напоследък ???
      фиатче Браво 2.0

Коментар

masterkar написа:
        sev написа:
        а дали няма друг проблемнякоя грешка в компютъра покрай газтаимаш емулатор, но не е 100 % сигурно че работи безпроблемно
        Твърде вероятно е да си прав ! Засега не съм я карал на диагностика !!!А иначе статийката на Nino /на руски/ припокрива тази на mme /но на английски/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 !doofiat като си от по-новата генерация прочети си статийката на mme шегичка !А иначе сериозно - ако трябва ще я преведа и ще я постна тук - ако имате желание разбира се!!!
        Нема нужда Бруте! Ще си я изтегля довечера вкъщи английската версия, че на бачкането не става.

Коментар

tomazo написа:
          аз лично съм слагал добавка за масло на няколко коли и определено ефект има и то голям !дибавката е SХ 6000 . към днешна дата ,обаче не знам къде се продава ! (ако колата си е перфектна разлика не се усеща )А иначе някой има ли наблюдение над тая добавка -модификатор си нещо си ,не и помня името ,ама е доста рекламирана напоследък ???
          Универсален модификатор се казва.

Коментар

doofiat написа:
            tomazo написа:
            Универсален модификатор се казва.
            а точно за него иде реч ! та някой има ли отзиви ,защото пти липсата на SX 6000 е уж добра алтернатива !!ако някой го е ползвал да си признае ,че има една хонда дето се е разтропкала малко
            фиатче Браво 2.0

Коментар

doofiat написа:
              masterkar написа:
              А иначе статийката на Nino /на руски/ припокрива тази на mme /но на английски/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 !doofiat като си от по-новата генерация прочети си статийката на mme шегичка !А иначе сериозно - ако трябва ще я преведа и ще я постна тук - ако имате желание разбира се!!!
              Нема нужда Бруте! Ще си я изтегля довечера в къщи английската версия, че на бачкането не става.
              doofiat надявам се имаш добро чувство за хумор ... А иначе си позволявам да постна част /извадки/ от статията на mme, която мен ме наведе на сериозни размисли относно използването на "добавките" ?! Надявам се това да е полезно за да може всеки да си направи изводите сам за себе си аз лично за мен ги направих . Не приемам критики относно точността на превода толкова мога, но надявам се, че сентенцията ще е ясна :D !!!Ето в резюме някои извадки от статията на mme:Тест:Взимайки два нови, еднакви двигатели направо близо до техния конвейер за асемблиране, те ги подготвят за тестване. Единствената разлика, която е, че единия има специалната добавка, която е включена в неговото масло, а другият не.Двата работиха за 20 часа преди СПИРАНЕ и маслото беше източено от тях. Тогава двата бяха запуснати отново и работиха още 20 часа. Никой двигател не изглеждаше да има какъвто и да е проблем извършвайки това" миньорно
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

Коментар

masterkar написа:
                doofiat написа:
                masterkar написа:
                А иначе статийката на Nino /на руски/ припокрива тази на mme /но на английски/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 !doofiat като си от по-новата генерация прочети си статийката на mme шегичка !А иначе сериозно - ако трябва ще я преведа и ще я постна тук - ако имате желание разбира се!!!
                Нема нужда Бруте! Ще си я изтегля довечера в къщи английската версия, че на бачкането не става.
                doofiat надявам се имаш добро чувство за хумор ...
                Естествено, още не са ме оперирали

Коментар

Ползвал съм добавка против замръзване на дизел-много ефикасна, както и таква против теч в охладителната система-също свърши добра работа, сълзенето от радиаторчето за парното спря. И такава за дюзите съм ползвал, но дали действа... двигателят не иска да казва!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                  X