Да. Така е. Въпросът е, че при високи температури МоS2 се превръща в перфектния фин абразив и това поврежда цилиндрово-буталната група. Интересен е факта, че двигателите с добавка и другият без такава са работили по 20часа, с източено масло! Макар и не натоварени - това ме уби!Ама я четете статията...! Големи готованци се извъдихте!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Слагате ли добавки
Collapse
X
-
аз лично съм слагал добавка за масло на няколко коли и определено ефект има и то голям !дибавката е SХ 6000 . към днешна дата ,обаче не знам къде се продава ! (ако колата си е перфектна разлика не се усеща)А иначе някой има ли наблюдение над тая добавка -модификатор си нещо си ,не и помня името ,ама е доста рекламирана напоследък ???
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
masterkar написа:sev написа:а дали няма друг проблемнякоя грешка в компютъра покрай газтаимаш емулатор, но не е 100 % сигурно че работи безпроблемно! Засега не съм я карал на диагностика
!!!А иначе статийката на Nino /на руски/ припокрива тази на mme /но на английски/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 !doofiat като си от по-новата генерация прочети си статийката на mme
шегичка
!А иначе сериозно - ако трябва ще я преведа и ще я постна тук - ако имате желание разбира се!!!
Коментар
-
tomazo написа:аз лично съм слагал добавка за масло на няколко коли и определено ефект има и то голям !дибавката е SХ 6000 . към днешна дата ,обаче не знам къде се продава ! (ако колата си е перфектна разлика не се усеща)А иначе някой има ли наблюдение над тая добавка -модификатор си нещо си ,не и помня името ,ама е доста рекламирана напоследък ???
Коментар
-
doofiat написа:tomazo написа:аз лично съм слагал добавка за масло на няколко коли и определено ефект има и то голям !дибавката е SХ 6000 . към днешна дата ,обаче не знам къде се продава ! (ако колата си е перфектна разлика не се усеща)А иначе някой има ли наблюдение над тая добавка -модификатор си нещо си ,не и помня името ,ама е доста рекламирана напоследък ???
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
doofiat написа:masterkar написа:А иначе статийката на Nino /на руски/ припокрива тази на mme /но на английски/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 !doofiat като си от по-новата генерация прочети си статийката на mmeшегичка
!А иначе сериозно - ако трябва ще я преведа и ще я постна тук - ако имате желание разбира се!!!
А иначе си позволявам да постна част /извадки/ от статията на mme, която мен ме наведе на сериозни размисли относно използването на "добавките"
?! Надявам се това да е полезно за да може всеки да си направи изводите сам за себе си
аз лично за мен ги направих
. Не приемам критики относно точността на превода
толкова мога, но надявам се, че сентенцията ще е ясна :D !!!Ето в резюме някои извадки от статията на mme:Тест:Взимайки два нови, еднакви двигатели направо близо до техния конвейер за асемблиране, те ги подготвят за тестване. Единствената разлика, която е, че единия има специалната добавка, която е включена в неговото масло, а другият не.Двата работиха за 20 часа преди СПИРАНЕ и маслото беше източено от тях. Тогава двата бяха запуснати отново и работиха още 20 часа. Никой двигател не изглеждаше да има какъвто и да е проблем извършвайки това" миньорно
Коментар
-
masterkar написа:doofiat написа:masterkar написа:А иначе статийката на Nino /на руски/ припокрива тази на mme /но на английски/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 !doofiat като си от по-новата генерация прочети си статийката на mmeшегичка
Коментар
-
Ползвал съм добавка против замръзване на дизел-много ефикасна, както и таква против теч в охладителната система-също свърши добра работа, сълзенето от радиаторчето за парното спря. И такава за дюзите съм ползвал, но дали действа... двигателят не иска да казва!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар