Здравейте, колеги. Не намирам информация по въпроса и затова ще си позволя да пусна нова тема.При въртене на волана (при ниска скорост, при почти спряла кола, при паркиране например) от волана се чува и се усеща прищракване на всеки четвърт оборот (долу-горе).Нормално ли е това и ако не, на какво може да се дължи?Другият звук, който ме притеснява, се чува след като дам на контакт и известно време след като запаля колата. Звучи като електрическо моторче и се чува периодично през около секунда. Някаква идея какво може да е това?Извинете ме, ако въпросите ми са глупави, но имам колата от вчера и още всичко ми е ново
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило 1.9 JTD 115 Тракане от волана и странен шум
Collapse
X
-
А на място как е?Провери с ръка дали щрака от усилвателя под волана или пък от рейката.Като пипнеш моторчето/тялото на усилвателя, трябва да усещаш дали от там идва щракането докато въртиш волана. Същото е и за рейката, само ти трябва канал."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар