Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения относно Гранде Пунто 2007, автоматик.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

check transmission...Когато застуди, и при мен излиза това съобщение. Само че, с допълнението, че съвсем не може да включва скоростите. Лятото се оправя, сега пак се появи. И съм в бокса, уж за смяна на съединител, ама ще видим какво ще излезе като отворим кутията. Иначе, ти можеш да отидеш първо на диагностика.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

вчера го оставих на сервиза човека ми каза няма нищо сериозно само някакъв пръстен ще бъде сменен и ще му се сложи масло на скоростите надявам се след това да няма проблеминаче онази сутрин когато ми се появи това съобщение също не искаше да ми влезе в автоматичен режим на скоростите кога потеглих после се оправиа вечерта когато от работа тръгнах за сервиза не ми се е появявало това съобщение значи наистина може да е от студа

Коментар

моля ви помагайтеимам проблем с колата фиат грандетона автоматичната скоростнаа кутия сутрин когато запаля и тръгна веднага ми изписуква и връща само към неутрална позиция скоростната кутиятя е полуавтоматик тоест към положение N което е неутрално като за паркиранетака до 1-2 пъти и след това сама като го върна на автоматична позиция се оправяи така това при всяко паленено само да отбележа че ако я запаля след 10 мин няма да изписука такатоест въпроса ми е какъв може да бъде проблема дали защотото колата вке още не е загряла за това ми връща в неутрална позиция ск кутияили има проблем нещо вътре в скоростната кутия или със самото масло може би

Коментар

моля ви дайте мнение къде да отида за диагностика на колата ми заради този проблем с chek transmition дали да отида в торозиран сервиз на фиат в софия колко ще ми вземат

Коментар

gulnas написа:
            моля ви дайте мнение къде да отида за диагностика на колата ми заради този проблем с chek transmition дали да отида в торозиран сервиз на фиат в софия колко ще ми вземат
            Достатъчно е да видиш в " Сервизи и магазини"- има сервизи в София, известни с качеството на ремонтите. В АИ ще ти одерат кожата, а може и само парите да ти вземат.
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
            X