Моля кажете някакво мнение впечетления от фиат гранде 2007 бензин автоматикима ли конкретни често срещани проблемитъй като харесаната от мен кола е автоматик и поради здравословни причини искам с такава скоростна кутияно малко ме притеснява всички около мен ме съветтват да не си взимам фиат та търся мнения с опит вече с точно този модел да сподели пробелми които е има с този модел много ще съм благодарнавече търся много дълго време и немога да намерия автоматик и да ми хареса колата и сега се спрях на този фиатмоля дайте мнение дали избора ми е лошкато за младо момиче с здравословни проблемиЛеко пипнато заглавие.Модераторски екип.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения относно Гранде Пунто 2007, автоматик.
Collapse
X
-
Явно не са много срещани тия Пунтовци с автомат...В сайтовете излиза само едно бяло, на нелоша цена Иначе, по принцип, количката е готина. Моята е 2007, ръчна кутия, 1.2 8 клапана. Евтина поддръжка за двигателя, ходовата част - не знам, като на всеки фиат. Иначе съм рециклирал рейка и съм сменял пружини, това за около 2 години ползване. Купето е обезшумено добре, със 100-120 км/ч върви тихо и приятно, после вече му идва в повече/поради слабичкия двигател/. Иначе автомата на Грандето, което си харесала е робот, не съвсем автоматик. Механична кутия с автоматичен съединител, което откъм поддръжка е екстра. Смяната на скоростите е изнервяща, защото има едно замисляне преди да превключи на по-висока предавка. Бравото ми е така/2008/ с робот, предстои смяна на съединител. Съвсем нормална цена, като за механична скоростна кутия. Т.е, като цяло, би трябвало да е безпроблемна и нормална за поддръжка. С нормалните, две-три болежки за Гранде Пунто - светят понякога разни лампи безпричинно, на кормилния прът се разбива една втулка в основата и се чудиш какво тропа по предницата, преди да стигнеш до нея. Това е общо взето, успех с покупкатаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
благодаря за отговорато иначе точно цената ме притеснява на тази кола за тази година ми се стори много евтина надявам се да няма проблем утре ще ходим в сервиз да я видят и ако всичко е окей си мисля да я купяхаресах си поради факта че ми трябва лесна и евтина за поддръжка кола или поне би трябвало е то няма кола която не се разваля но поне да е нормална поддръжката иначе съм фреш шофьор така че се надявам че ще е правилен избор
Коментар
-
По обява го дават 1.4 8v 77 кс. Ей го на: http://www.cars.bg/c939291Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Поради основателни забележки, получени относно мястото на тази тема, местя я в правилния раздел, там обсъждането може да продължи колкото искате.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
тази сутрин имах едно напомнящо светване по таблото на моя fiatи изписва chek transmitionкакъв може да е вероятния проблем онзи ден излезе от сервиза напълно обслужен освен смяна на маслото за скоростната кутия доколкото разбрахне че разбирам много но монтьора каза няма нужда за сегадали може да е това проблемаи искам да подчертая че съм млада девойка която много неразбира от такива проблемчета по една кола :D и предвалително се извинявам ако се изкажа некомпетентно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар