Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения относно Гранде Пунто 2007, автоматик.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения относно Гранде Пунто 2007, автоматик.

Моля кажете някакво мнение впечетления от фиат гранде 2007 бензин автоматикима ли конкретни често срещани проблемитъй като харесаната от мен кола е автоматик и поради здравословни причини искам с такава скоростна кутияно малко ме притеснява всички около мен ме съветтват да не си взимам фиат та търся мнения с опит вече с точно този модел да сподели пробелми които е има с този модел много ще съм благодарнавече търся много дълго време и немога да намерия автоматик и да ми хареса колата и сега се спрях на този фиатмоля дайте мнение дали избора ми е лошкато за младо момиче с здравословни проблемиЛеко пипнато заглавие.Модераторски екип.

Изборът ти е отличен. Нека колегите, които карат Гранде да кажат повече.И тези, които ползват автоматици - също.

Коментар

Явно не са много срещани тия Пунтовци с автомат...В сайтовете излиза само едно бяло, на нелоша цена Иначе, по принцип, количката е готина. Моята е 2007, ръчна кутия, 1.2 8 клапана. Евтина поддръжка за двигателя, ходовата част - не знам, като на всеки фиат. Иначе съм рециклирал рейка и съм сменял пружини, това за около 2 години ползване. Купето е обезшумено добре, със 100-120 км/ч върви тихо и приятно, после вече му идва в повече/поради слабичкия двигател/. Иначе автомата на Грандето, което си харесала е робот, не съвсем автоматик. Механична кутия с автоматичен съединител, което откъм поддръжка е екстра. Смяната на скоростите е изнервяща, защото има едно замисляне преди да превключи на по-висока предавка. Бравото ми е така/2008/ с робот, предстои смяна на съединител. Съвсем нормална цена, като за механична скоростна кутия. Т.е, като цяло, би трябвало да е безпроблемна и нормална за поддръжка. С нормалните, две-три болежки за Гранде Пунто - светят понякога разни лампи безпричинно, на кормилния прът се разбива една втулка в основата и се чудиш какво тропа по предницата, преди да стигнеш до нея. Това е общо взето, успех с покупката
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

благодаря за отговорато иначе точно цената ме притеснява на тази кола за тази година ми се стори много евтина надявам се да няма проблем утре ще ходим в сервиз да я видят и ако всичко е окей си мисля да я купяхаресах си поради факта че ми трябва лесна и евтина за поддръжка кола или поне би трябвало е то няма кола която не се разваля но поне да е нормална поддръжката иначе съм фреш шофьор така че се надявам че ще е правилен избор

Коментар

Ако колата е добра, разбирай поддържана и запазена, гарантирам, че ще останеш доволна Отваряйте си очите и ушите на четири!УСПЕХ!

Коментар

мога да се похваля че съм вече собственик на Grande Punto колата е окей за сега само ще си я обслужасега въпроса е попринцип исках да си сложа газтъй като незнам как седи въпроса някой може ли да каже има ли проблем да се сложи газ на този модел

Коментар

Айде честито и хиляди безаварийни километри. Пусни снимки!
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

благодаря много
                Прикачени файлове

Коментар

но сега съм притеснена от високите цени за газова уредба ... а много искам да си сложа дано не ми излезе много някои да има същата кола с газ да сподели :D

Коментар

Честито и от мен колега,много безаварийни километра.
                    EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                    EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                    FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Колежке, кажи с какъв двигател ти е колата? За да ти кажем за газова. Иначе е много хубава, честито и безаварийно!

Коментар

По обява го дават 1.4 8v 77 кс. Ей го на: http://www.cars.bg/c939291
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Поради основателни забележки, получени относно мястото на тази тема, местя я в правилния раздел, там обсъждането може да продължи колкото искате.
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

1.4 8v 77 кс. бензин е колатано се притснявам след слагане на газова уредба да не излезе някъв сериозен проблем незнамне съм компетента в областта но някои ако има виждане по въпроса ..?

Коментар

тази сутрин имах едно напомнящо светване по таблото на моя fiatи изписва chek transmitionкакъв може да е вероятния проблем онзи ден излезе от сервиза напълно обслужен освен смяна на маслото за скоростната кутия доколкото разбрахне че разбирам много но монтьора каза няма нужда за сегадали може да е това проблемаи искам да подчертая че съм млада девойка която много неразбира от такива проблемчета по една кола :D и предвалително се извинявам ако се изкажа некомпетентно

Коментар

Working...
                              X