Здравейте, Карам Fiat Punto MK1 176 1.2 16v 85 к.сПреди един ден ми се случи нещо много странно. Паркирах колата пред блока и както всеки път си прибрах огледалата( не са електрически), след това слязох при отварянето на страничното огледало на шофьорската врата ми остана в ръцете. Оказа се че вътре се е счупил пръстена който захваща огледалото. Свалих огледалото и успях да отстраня едната половина, но за да махна и другата трябва да разглобя самото огледало. В този ред на мисли, моя въпрос е как са сваля панела на огледалото или по- точно искам да разбера това възможно ли е ???? Благодаря предварително за отделеното време !Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на странично огледало на Fiat Punto 176 1.2 16 V
Collapse
X
-
кола
По принцип трябва да огледалото но то все се чупи тук има за Браво/аhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=106539
-
Здравейте, По отношение на огледалото, подобно огледало като моето се оказа доста скъпо и трудно откриваемо, като част. Някой от моделите на Punto са се произвеждали с огледало с цветна коруба, а други не. Аз не можах да открия подобно огледало дори в моргите (сигурно някъде има). За това си купих ново чисто черно за 20 лв, но държа да отбележа, че няма нищо общо с оригинала от гледна точка на увеличителна способност и устойчивост на вятър. Иначе самото огледало се сменя много лесно сваляте предпазния капак от вътрешната страна на вратата и развивате 3 болта и това е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар