Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светна ми лампата на инжекциона

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светна ми лампата на инжекциона

Светна ми лампата на инжекциона на Пунтото и мирише кофти като я изфорсирам - предполагам че е катализатора. Кежете мнението си моля!
    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

при това положение само диагностика в спец.сервиз с нужната техника !
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Сервиз D&S - преди Бриколаж.
      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

mme написа:
        Сервиз D&S - преди Бриколаж.
        За сервиза на "Сливница" на изхода на Люлин-1 ли става въпрос? И доволен ли си от него? Ценоразпис?
        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
        Среден разход на газ

Коментар

Да. Точно това е! 30лв. е диагностиката на бензинов автомобил. Има майстор и на дизели.Дали са добри - нямам предастава. Спомням си, че някой ги похвали и отидох. За мен беше важно да локализират повредата след изчитане на грешката генерирана в ЕКУ-то.
          Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

mme написа:
            Да. Точно това е! 30лв. е диагностиката на бензинов автомобил. Има майстор и на дизели.Дали са добри - нямам предастава. Спомням си, че някой ги похвали и отидох. За мен беше важно да локализират повредата след изчитане на грешката генерирана в ЕКУ-то.
            Благодаря за отговора! Сигурно ще ги пробвам някой ден! А диагностика на газ правят ли - газов анализатор и т.н.?
            BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
            Среден разход на газ

Коментар

masterkar написа:
              Благодаря за отговора! Сигурно ще ги пробвам някой ден! А диагностика на газ правят ли - газов анализатор и т.н.?
              за диагностика на бензин може да отидеш при Бобо от форума на Алфацената е 20 леванамира се в Лозенецаз тези дни ще отида но хората от форума явно са доволниhttp://www.alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=5030
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

за D&S аз бях казал добри думи - сервиза е много добре оборудван откъм машини и майсторище ги посетя май скоро въпреки че колега ме посъветва да махам направо катализатора
                Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Working...
                X