Момчета ... да минем пак към темата .... ако някой е намерил решение на това след разглобяване/сглобяване на пластмасите да не скърцат да каже ... иначе да си замълчи .... а
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пластамсите в купето
Collapse
X
-
valataat написа:Nino написа:Бравата ми е 96г и единственото място от където пропява и то при доста студено време е от централната розетка на въздуха, над врътките за парното .SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Нещо не успях да изпратя лс на колегата valaat, както и да е.valataat, вчера махнах с много голям зор оригиналният касетофон на Бравата.После минах 7-8 км.специално на паваж за да видя има ли шумове в купето и от къде.Оказа се приятелю,че не е тракало от тази решетка за въздуха, а от самия касетофон.Предполагам,че от механиката му.Няма и гък от тези розетки.Явно съм се заблудил,така,че имай го пред вид.Механиката на касетофона си потраква.УСПЕХ!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Нещо не успях да изпратя лс на колегата valaat, както и да е.valataat, вчера махнах с много голям зор оригиналният касетофон на Бравата.После минах 7-8 км.специално на паваж за да видя има ли шумове в купето и от къде.Оказа се приятелю,че не е тракало от тази решетка за въздуха, а от самия касетофон.Предполагам,че от механиката му.Няма и гък от тези розетки.Явно съм се заблудил,така,че имай го пред вид.Механиката на касетофона си потраква.УСПЕХ!Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
Da ste chuli nyakoi da se oplakva ot shum v kupeto ili drankane na plastmasi na Tipo ili Tempra vtora versiya proizvedeni mejdu 1993 i 1995 godina osobenno v izpalnenie HSD/visoka sigurnost na kormuvane/.Tropaneto i shum v kupeto sashto vliza v ocenkata za visoka sigurnost pri kormuvane.CHAO!
Коментар
-
Оххх бая почетох и нищо полезно не извлякох И при мене прискърцвше есента. Когато дойде зимата спря да скърца и потропва и направо започна да се дере Казах си, че ще поработя като се постопли та си купих силиконов спрей. Целия го изхабих и резултат почти никакъв. Едно мога да кажа >>> МНОГО ДОБРЕ ДЕЙСТВА ЗА ДРЪЖКИТЕ! Остана малко та съм го поредвидил от време на време да пръскам дръжките на вратите поне тях да спася. Единствения лек за прискърцването мисля е топлото време. Сега като се позатопли всичко отихна, почти изчезна."What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
netsurfer написа:миналата година една Е класа на няколко месеца и около 5000 км и тропаше това от което духа на стъклото по паветата на Цар Борис 3, пък вие тука за някакви коли на 10+ години се притесняватеSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар