Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пластамсите в купето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Момчета ... да минем пак към темата .... ако някой е намерил решение на това след разглобяване/сглобяване на пластмасите да не скърцат да каже ... иначе да си замълчи .... а
    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

valataat написа:
      Nino написа:
      Бравата ми е 96г и единственото място от където пропява и то при доста студено време е от централната розетка на въздуха, над врътките за парното .
      и при моята мараеа се чува отреме на време прскърцване точно от там Yellow_Flash_Colorz_PDT_25
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Нещо не успях да изпратя лс на колегата valaat, както и да е.valataat, вчера махнах с много голям зор оригиналният касетофон на Бравата.После минах 7-8 км.специално на паваж за да видя има ли шумове в купето и от къде.Оказа се приятелю,че не е тракало от тази решетка за въздуха, а от самия касетофон.Предполагам,че от механиката му.Няма и гък от тези розетки.Явно съм се заблудил,така,че имай го пред вид.Механиката на касетофона си потраква.УСПЕХ!

Коментар

Nino написа:
          Нещо не успях да изпратя лс на колегата valaat, както и да е.valataat, вчера махнах с много голям зор оригиналният касетофон на Бравата.После минах 7-8 км.специално на паваж за да видя има ли шумове в купето и от къде.Оказа се приятелю,че не е тракало от тази решетка за въздуха, а от самия касетофон.Предполагам,че от механиката му.Няма и гък от тези розетки.Явно съм се заблудил,така,че имай го пред вид.Механиката на касетофона си потраква.УСПЕХ!
          да получих ти ЛС
          Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
          Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

Аз махах отзад всички пластмаси и ефекта е нулев, кухо и скърца, мисля да избицха дунапрен гъби някви дано се получи

Коментар

Da ste chuli nyakoi da se oplakva ot shum v kupeto ili drankane na plastmasi na Tipo ili Tempra vtora versiya proizvedeni mejdu 1993 i 1995 godina osobenno v izpalnenie HSD/visoka sigurnost na kormuvane/.Tropaneto i shum v kupeto sashto vliza v ocenkata za visoka sigurnost pri kormuvane.CHAO!

Коментар

И аз имам същите оплаквания. Но подозирам, че това идва от резервоара защото като го напълня догоре сякаш не го чувам това гадно, глухо потропване.
                FIAT GRANDE PUNTO 1.3 MJT '09
                FIAT BRAVO 1.6 16V '97

Коментар

Оххх бая почетох и нищо полезно не извлякох И при мене прискърцвше есента. Когато дойде зимата спря да скърца и потропва и направо започна да се дере Казах си, че ще поработя като се постопли та си купих силиконов спрей. Целия го изхабих и резултат почти никакъв. Едно мога да кажа >>> МНОГО ДОБРЕ ДЕЙСТВА ЗА ДРЪЖКИТЕ! Остана малко та съм го поредвидил от време на време да пръскам дръжките на вратите поне тях да спася. Единствения лек за прискърцването мисля е топлото време. Сега като се позатопли всичко отихна, почти изчезна.
                  "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
                  Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Коментар

миналата година една Е класа на няколко месеца и около 5000 км и тропаше това от което духа на стъклото по паветата на Цар Борис 3, пък вие тука за някакви коли на 10+ години се притеснявате
                    www.lancia-bg.com
                    Безплатно публикуване на обяви в avto-borsa.com
                    Lancia Lybra 20v

Коментар

netsurfer написа:
                      миналата година една Е класа на няколко месеца и около 5000 км и тропаше това от което духа на стъклото по паветата на Цар Борис 3, пък вие тука за някакви коли на 10+ години се притеснявате
                      Ха, сигурно не са се возили в:Пежо 307,Пежо 206,Ситроен С3,Ситроен С4,да видят там за какво тракане на пластмаси иде реч! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Всите производство 2004, 2005г.

Коментар

Working...
                      X