Nino написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пластамсите в купето
Collapse
X
-
ex Fiat Bravo GT
-
me_to_u написа:Аре да поспрем с глупостите, А!!!!!!! Нашия форум няма да търпи подобни изказвания!!!! Обръщам се и към двама ви, смятам, че сте достатъчно големи да се вземете в ръце!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Виж, единственото, което искам, предполагам и всички други е форума да ни бъде полезен и времето, прекарано тук да е приятно. Обърнах се и към двама ви, за да могат да спрат тези провокации-Nino написа:Виж моето момче,сигурно съм на годините на бащати и малко по-тихо със съветите за глупостите. Карал съм толкова коли колкото косми по косата си нямаш,а съм бил притежател та толкова,колкото пръсти на краката и на ръцете взети взети заедно също нямаш.lulinsquad написа:виж са дядко не ми обяснявай колко коли си карал и на колко години си , щото не знаеш аз колко коли съм карал и колко км и мили имам зад гърба си, и не си ти човека дето ше ми каже как да се изразявам,
Коментар
-
me_to_u написа:Виж, единственото, което искам, предполагам и всички други е форума да ни бъде полезен и времето, прекарано тук да е приятно. Обърнах се и към двама ви, за да могат да спрат тези провокации-Nino написа:Виж моето момче,сигурно съм на годините на бащати и малко по-тихо със съветите за глупостите. Карал съм толкова коли колкото косми по косата си нямаш,а съм бил притежател та толкова,колкото пръсти на краката и на ръцете взети взети заедно също нямаш.lulinsquad написа:виж са дядко не ми обяснявай колко коли си карал и на колко години си , щото не знаеш аз колко коли съм карал и колко км и мили имам зад гърба си, и не си ти човека дето ше ми каже как да се изразявам,SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
me_to_u написа:Аре да поспрем с глупостите, А!!!!!!! Нашия форум няма да търпи подобни изказвания!!!! Обръщам се и към двама ви, смятам, че сте достатъчно големи да се вземете в ръце!!!me_to_u написа:Мисля се разбрахме, по-добре спорете кой колко бири да черпи на срещите!!!FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
-
Аз искам форума да е полезен и градивен и дори да има спор да е градивен спор, без обиди и такива подобни, но пък също така не си мълча когато някой се заяде с мене бил той на 15, 20, 30 или 45, аз изказах мнение и гледна точка, защото малко над две години карам Ксантия, а от 3 месеца Фиат Браво, опитах се да обясня някои неща, ама господин Нино реши да ми дава "ценни" напътствия и да се обяснява колко коли е карал и колко косми съм имал аз по главата и съответно не му останах длъжен, аз досега не съм идвал на срещи на клуба ама може да дойда ако въпросния господин идва, за да разискваме още малко оффтопика за ситроен и фиат и да пием по бира съответноex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Момчета и аз имам Xantia и Bravo. В момента продавам Citroena защото годинките са му много. Просто няма място за сравнение между двете коли /години, есктри, цена/. Да се върнем на темата за скърцането защото и мен ме дразни много. Преди месец разглобихме с един приятел таблото и го оплатнихме и засега от там само касетофона малко продължава да скърца, но това потропване отзад направо ме вбесява. Возих се на едно друго Bravo и всичко беше ОК. Човека каза че е тропало от закопчалките на задните седалки и им сложил по един дунапрен, но при мен не е от това.Fiat Bravo 1.4 12V - 98г.
Коментар
-
гуми и окачване са на шест 2.2 отпред и 2.0 отзад, проблема е в пластмасите отзад, тези кори които са от вътрешната страна на калника така да се изразя, нещо под тях тропа но много трудно се свалят, и доста други неща трябва да се разглобят, за да се махнат, са ше слагам неква яка музика, май няма друго решение....ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
lulinsquad написа:гуми и окачване са на шест 2.2 отпред и 2.0 отзад, проблема е в пластмасите отзад, тези кори които са от вътрешната страна на калника така да се изразя, нещо под тях тропа но много трудно се свалят, и доста други неща трябва да се разглобят, за да се махнат, са ше слагам неква яка музика, май няма друго решение....SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:lulinsquad написа:гуми и окачване са на шест 2.2 отпред и 2.0 отзад, проблема е в пластмасите отзад, тези кори които са от вътрешната страна на калника така да се изразя, нещо под тях тропа но много трудно се свалят, и доста други неща трябва да се разглобят, за да се махнат, са ше слагам неква яка музика, май няма друго решение....SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
valataat написа:много offtopic стана вече!!! Темата е за корите на Браво-то. Аз мислех да разглобя централната решетка за вентилацията и да я уплътнявам с нещо, за да не дрънчи, но много хора ми казаха, че ако я разглобя ще се раздрънка от други места и аз се отказахSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Ооопс грешка!!!!Говоря за подкалниците.... защото в поста съм написал калници.Поясни за какво става дума да питам във "Ванто" като ходя.ex Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар