Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пластамсите в купето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nino написа:
    Виж моето момче,сигурно съм на годините на бащати и малко по-тихо със съветите за глупостите. Карал съм толкова коли колкото косми по косата си нямаш,а съм бил притежател та толкова,колкото пръсти на краката и на ръцете взети взети заедно също нямаш.Да така е,но това са все-пак автомобили с принципно различно окачване и всяко сравнение би било накоректно.Имам и служебна шкода Октавия и тя не вози по-различно от Фиат Брава и Марея,защото окачването им е принципно еднакво.Също в работата имаме и три Волва ХС-70,ХС-80 И ХС -90 е и те си возят твърдичко.За качеството на пластмасите на Октавията, то е като на Бравата.Колата е февруари 2004 и си потропва и похлопва.А натовари си Фиата с 4 човека,ама по якички като мене 117 кг.и му сравни возията.А за пеещата жабка и табло на Ксантията поразходи се до форума на Ситроен.И последно "евтино" се пише с "в" а не с "ф".Аре със здраве!
    виж са дядко не ми обяснявай колко коли си карал и на колко години си , щото не знаеш аз колко коли съм карал и колко км и мили имам зад гърба си, и не си ти човека дето ше ми каже как да се изразявам, на колегата ти ксантията (ако изобщо си се качвал в такава кола като те слушам) може да е някакъв гроб, ела да те повозя в една 12 годишна ксантия да видиш как не се чува нищо вътре без значение от скорост и настилка, и как ще правим ластик на повечето нормални коли до 120-130 коня щото и доста върви (колкото моя фиат), а фиата го кaрам сам не с 4 по-якички и вози гадничко, ситроена празен и с 400кг товар се държи по един и същи начин и в завой заради хидравликата е супер стабилен и постоянно си регулира сам клиренса според натоварването за да не увисва и т.н....така че не ми се прави на специалист чичко разбирач, тия две коли са несравними като клас, изпълнения, комфот, возия и т.н. просто дадох пример и ти се хвана, айде със здраве и ходи да си караш потропващи коли 2001 и 2002 година и не се обаждай като не си наясно!!!!
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

Аре да поспрем с глупостите, А!!!!!!! Нашия форум няма да търпи подобни изказвания!!!! Обръщам се и към двама ви, смятам, че сте достатъчно големи да се вземете в ръце!!!

Коментар

me_to_u написа:
        Аре да поспрем с глупостите, А!!!!!!! Нашия форум няма да търпи подобни изказвания!!!! Обръщам се и към двама ви, смятам, че сте достатъчно големи да се вземете в ръце!!!
        Не знам защо се обръщаш и към мен.Цитирай една арогантна думакоято съм написал.А юнака е наистина арогантен,ама това си е работа на модераторите веме.Сори, нищо, таквиз рано или късно си намират майстора.Точка по темата!!!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Виж, единственото, което искам, предполагам и всички други е форума да ни бъде полезен и времето, прекарано тук да е приятно. Обърнах се и към двама ви, за да могат да спрат тези провокации-
          Nino написа:
          Виж моето момче,сигурно съм на годините на бащати и малко по-тихо със съветите за глупостите. Карал съм толкова коли колкото косми по косата си нямаш,а съм бил притежател та толкова,колкото пръсти на краката и на ръцете взети взети заедно също нямаш.
          и съответно
          lulinsquad написа:
          виж са дядко не ми обяснявай колко коли си карал и на колко години си , щото не знаеш аз колко коли съм карал и колко км и мили имам зад гърба си, и не си ти човека дето ше ми каже как да се изразявам,
          Мисля се разбрахме, по-добре спорете кой колко бири да черпи на срещите!!!

Коментар

me_to_u написа:
            Виж, единственото, което искам, предполагам и всички други е форума да ни бъде полезен и времето, прекарано тук да е приятно. Обърнах се и към двама ви, за да могат да спрат тези провокации-
            Nino написа:
            Виж моето момче,сигурно съм на годините на бащати и малко по-тихо със съветите за глупостите. Карал съм толкова коли колкото косми по косата си нямаш,а съм бил притежател та толкова,колкото пръсти на краката и на ръцете взети взети заедно също нямаш.
            и съответно
            lulinsquad написа:
            виж са дядко не ми обяснявай колко коли си карал и на колко години си , щото не знаеш аз колко коли съм карал и колко км и мили имам зад гърба си, и не си ти човека дето ше ми каже как да се изразявам,
            Това кулминацията.По коректно беше да цитираш и "завръзката",а за "развръзката" ще видим.Е,чак дядка не съм.На 45 години съм и ги имам таман трима такива "отворковци".На 21,19 и 19 години.Такъв тон не бих им позволил с който е да е.Тук тази арогантност не е страшна, на пътя е страшна!!!

Коментар

me_to_u написа:
              me_to_u: Добре че се намеси накрая за да спре този тъп спор!!!Модераторите може да изтрият част от мненията.
              me_to_u написа:
              FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx

Коментар

Аз искам форума да е полезен и градивен и дори да има спор да е градивен спор, без обиди и такива подобни, но пък също така не си мълча когато някой се заяде с мене бил той на 15, 20, 30 или 45, аз изказах мнение и гледна точка, защото малко над две години карам Ксантия, а от 3 месеца Фиат Браво, опитах се да обясня някои неща, ама господин Нино реши да ми дава "ценни" напътствия и да се обяснява колко коли е карал и колко косми съм имал аз по главата и съответно не му останах длъжен, аз досега не съм идвал на срещи на клуба ама може да дойда ако въпросния господин идва, за да разискваме още малко оффтопика за ситроен и фиат и да пием по бира съответно
                ex Fiat Bravo GT

Коментар

Момчета и аз имам Xantia и Bravo. В момента продавам Citroena защото годинките са му много. Просто няма място за сравнение между двете коли /години, есктри, цена/. Да се върнем на темата за скърцането защото и мен ме дразни много. Преди месец разглобихме с един приятел таблото и го оплатнихме и засега от там само касетофона малко продължава да скърца, но това потропване отзад направо ме вбесява. Возих се на едно друго Bravo и всичко беше ОК. Човека каза че е тропало от закопчалките на задните седалки и им сложил по един дунапрен, но при мен не е от това.
                  Fiat Bravo 1.4 12V - 98г.

Коментар

гуми и окачване са на шест 2.2 отпред и 2.0 отзад, проблема е в пластмасите отзад, тези кори които са от вътрешната страна на калника така да се изразя, нещо под тях тропа но много трудно се свалят, и доста други неща трябва да се разглобят, за да се махнат, са ше слагам неква яка музика, май няма друго решение....
                    ex Fiat Bravo GT

Коментар

lulinsquad написа:
                      гуми и окачване са на шест 2.2 отпред и 2.0 отзад, проблема е в пластмасите отзад, тези кори които са от вътрешната страна на калника така да се изразя, нещо под тях тропа но много трудно се свалят, и доста други неща трябва да се разглобят, за да се махнат, са ше слагам неква яка музика, май няма друго решение....
                      Ох, не знам,преди няколко месеца гледах в магазина за Фиат,Алфа на "Стамболийски" такива пласмасови калници за "Пунто" - предни,бяха около 50 лв/бр.Тази седмица ще ходя до Ванто и ще ги питам за Браво задните колко струват.

Коментар

не е въпроса за нови, по скоро между тия пластамси и ламарината на колата минават некви снопове кабели, или знам ли кво и те тропат трябва сигурно просто да се захванат по-добре..
                        ex Fiat Bravo GT

Коментар

Nino написа:
                          lulinsquad написа:
                          Ох, не знам,преди няколко месеца гледах в магазина за Фиат,Алфа на "Стамболийски" такива пласмасови калници за "Пунто" - предни,бяха около 50 лв/бр.Тази седмица ще ходя до Ванто и ще ги питам за Браво задните колко струват.
                          Ооопс грешка!!!!Говоря за подкалниците.... защото в поста съм написал калници.Поясни за какво става дума да питам във "Ванто" като ходя.

Коментар

valataat написа:
                            много offtopic стана вече!!! Темата е за корите на Браво-то. Аз мислех да разглобя централната решетка за вентилацията и да я уплътнявам с нещо, за да не дрънчи, но много хора ми казаха, че ако я разглобя ще се раздрънка от други места и аз се отказах
                            Няма смисъл valataat,Единственото нещо което намирам общо между Ладата и Фиат в моментаса тези розетки.Хе-хе и при ладата си ми дрънкаха, а бях я купил нова..21074... и при Аржентата после,която караше баща ми, така ,че се успокои.Инвестицията в един "GOOD YEAR", ще реши донякъде проблема,пък и ще си на кяр.

Коментар

Абе аз в Пунтото нямам почти никакви тропания от пластмасите,освен едно скъцкане,което обаче установих откъде идва-от поплавъка и стрелката на ....АГУ-то.Понякога много ме изнервя :D
                              SKODA 105L '78
                              PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                              FIAT 126p '89
                              TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                              GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Nino написа:
                                Ооопс грешка!!!!Говоря за подкалниците.... защото в поста съм написал калници.Поясни за какво става дума да питам във "Ванто" като ходя.
                                ами мерси но няма смисъл да питаш там защото не става дума за подмяна на нещо, според мен има нещо което най-грубо казано се мандахерца и потропва, ама не можах да ги сваля тия пластмасови кори, че са хванати на доста места и в бравото са големи, от колонката на вратата до кората на багажника е едно цяло..
                                ex Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X