Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дилема за амортисьори - кава е цената на рециклирането?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дилема за амортисьори - кава е цената на рециклирането?

Става дума за следното - преди няколко месеца сменях предни амортисьори на Типо-то.Сега е с Cofap газови.За съжаление те се продават без гаранция.Аз доста започвам да подозирам десния за проблемен - при по-висока скорост и по-гадна дупка често се случва изобщо да не успее да реагира и да изтреска здраво.Мисълта ми каква е - предстои ми разчастване на предницата (лагери на главини,носачи,биалетки,накрайници на рейката) и се замислям дали да не рециклирам старите (маслени оригинални с които си внесох Типо-то) и да си ги сложа тях.Колебая се защото да си купя още два нови няма да ми стигнат парите а и пак нямам гаранция.От друга страна маслените ако ги рециклирам колата ще си вози по-меко отколкото с газовите и със сигурнот ще ми излезе по-евтино а и на повечето места дават гаранция някаква.Или пък изобщо да не го закачам макар че това е най-неприемливия за мен вариант.Макар че единствения му проблем е че със скорост над 60-70 км/ч и по-груба дупка не реагира е доста неприятно.Иначе в завой или при ниска скорост или по-нормална дупка няма никакви забележки.Искам да помоля също ако някой е рециклирал да ме ориентира за фирми,цени и т.н.Предварително благодаря!
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Щом има проблем -трябва да се оправи!Освен това ниска скорост.....едва ли извънградско караш с 40 и даваш да те изпреварват трабанти
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Е как така нереагира? Да не би да е леко изкривен?

Коментар

Сигурно колегата иска да каже, че амортисьора не се прибира нагоре като мине с висока скорост върху дупката и цялото колело влиза и издрънчава джантата.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

амортисьори

право да ти кажа направил си грешка с тези газови те тропат, иначе са по здрави но каква файдатрябват ти маслени те не тропат и возят по меко аз също направих тази ГРЕШКА
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ами не реагира ще рече точно това - не задържа като влизам в дупката и издрънчава джантата.Не че съм бил отвън да видя ефекта но предполагам.Да си кажа право и аз предполагам че е крив защото карах колата на доста прецизен стенд и тази гума има страничен наклон 2.43 градуса при допуск за модела от най-много 1.40 и при стоиност за другото колело 1.00.Някой има ли идея колко струва да си рециклирам старите?

Коментар

Те газовите май не се рециклират .Аз знам че маслените се пълнят, но за газовите...
              N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                Те газовите май не се рециклират .Аз знам че маслените се пълнят, но за газовите...
                Доколкото знам, газовите се рециклират по-лесно дори.

Коментар

Аз искам да рециклирам маслените.Газови повече никога няма да си сложа - вози като каруца с тях отделно че единия изкара около 500км (примам го и за производствен дефект).Отделно предницата се разби за нула време с това удряне от тези амортисьори.Исках да попитам за фирма и цена.Благодаря!

Коментар

Working...