Става дума за следното - преди няколко месеца сменях предни амортисьори на Типо-то.Сега е с Cofap газови.За съжаление те се продават без гаранция.Аз доста започвам да подозирам десния за проблемен - при по-висока скорост и по-гадна дупка често се случва изобщо да не успее да реагира и да изтреска здраво.Мисълта ми каква е - предстои ми разчастване на предницата (лагери на главини,носачи,биалетки,накрайници на рейката) и се замислям дали да не рециклирам старите (маслени оригинални с които си внесох Типо-то) и да си ги сложа тях.Колебая се защото да си купя още два нови няма да ми стигнат парите а и пак нямам гаранция.От друга страна маслените ако ги рециклирам колата ще си вози по-меко отколкото с газовите и със сигурнот ще ми излезе по-евтино а и на повечето места дават гаранция някаква.Или пък изобщо да не го закачам макар че това е най-неприемливия за мен вариант.Макар че единствения му проблем е че със скорост над 60-70 км/ч и по-груба дупка не реагира е доста неприятно.Иначе в завой или при ниска скорост или по-нормална дупка няма никакви забележки.Искам да помоля също ако някой е рециклирал да ме ориентира за фирми,цени и т.н.Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дилема за амортисьори - кава е цената на рециклирането?
Collapse
X
-
Ами не реагира ще рече точно това - не задържа като влизам в дупката и издрънчава джантата.Не че съм бил отвън да видя ефекта но предполагам.Да си кажа право и аз предполагам че е крив защото карах колата на доста прецизен стенд и тази гума има страничен наклон 2.43 градуса при допуск за модела от най-много 1.40 и при стоиност за другото колело 1.00.Някой има ли идея колко струва да си рециклирам старите?Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Аз искам да рециклирам маслените.Газови повече никога няма да си сложа - вози като каруца с тях отделно че единия изкара около 500км (примам го и за производствен дефект).Отделно предницата се разби за нула време с това удряне от тези амортисьори.Исках да попитам за фирма и цена.Благодаря!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар