за градусите си много далеч и имаш явно малко познания.повечето коли се стягат с малко усилия нютонметри и всичко друго е градуси.това което ти е дал колегата е извадка от аутодатата.аз лично бих го спазил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Метална или неметална гарнитура за главата
Collapse
X
-
Не съм оспорил на колегата схемата на стягане ,или усилията , просто ме хвана яд , че се държи по начин който не подобава за форум с целенасоченост взаимопомощ а не самоизтъкване. Не е ракетно инженерство все пак и с малко практика всеки натрупва познания , сигурен съм че никой не е натрупал знания само с четене , без практика , или само с практика без четене. Ако не му се занимава да коментира някаква тема , изобщо да не се включва в нея. Още повече , повторният ми въпрос не беше изблик на недоверие , а беше породен от това , че в магазина на всички гарнитури които видях имаше схема с последователност и усилия на стягане , и на нито една нямаше градуси. Нормално е когато се получи разлика между аутодата и реални предписания от производител , да попитам как практикуват хората които професионално се занимават с това.Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар