Аз съм с Фиат Браво 1.6 16в 97г и нещо стабилно ми хлопаше на предно дясно колело...по това което видях беше носача смениха ми го, но се оказа че пак тропа...макар и значително по-малко но като го ритнеш и (като караш от време на време) се чува че все още лопа бе да му се не види и се чудя лагер на главина ли е...какво е...и мн се надявам някой да ми помогне че тоя в тоя сервиз го смени и толкова..... нито каза нещо нито го интересуваше
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дясното предно колело
Collapse
X
-
На мен ми тропа вътрешния накрайник на рейката - опитай няколко неща :Едното е на мокър път (задължително) да набиеш здраво спирачки и да се заслушаш дали се чува едно "дрън" от въпросната страна и едно леко тупване или по-скоро даже дръпване във волана.Другото е да погледнеш външния накрайник на рейката понеже може и той да е заминал.Опитай да хванеш с ръка самия прът от рейката към шенкела да видиш дали хлопа нагоре-надолу или на някъде (здраво напъваш с ръка и то ако хлопне се усеща).За целта колата на подемник или ако има достъп от някъде отстрани.Другата възможност е да са ти прецакани тампоните на стабилизиращата щанга и/или биалетките ама тях са чяли да ги видят при смяната на носача (тогава в завой няма да е много стабилна и при по-височки скорости започва да си ходи където иска)Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар