Банда, търсих из форума но не намерих някой да е споделял нещо по темата, или проблема не е разпространен или аз съм кърък.Та на въпроса, когато взех колата тя не работеше стабилно, при подаване на газ, първо забиваше предницата и след това започваше да ускорява, преди няколко дена жената излезе с нея и като се върна каза че едвам изкачила някакъв баир, когато седнах да видя за кво иде реч се оказа че колата работи на два цилиндъра само. Прегледах свещите изправни са, кабелите са добре, размених местата на бубините, че се подзрях в едната, пак си работи на два цилиндъра. когато измъкна кабела от бубината (от неработещата) хвърля доста голяма искра, но явно не е достатъчна, просто не мога да си обясня тоя проблем Става дума за Фиат Пунто 1,1 55к 95год.Вече си мисля дали проблема не е в компютъра, дайте някакви насоки кво да правя, преди да се набутвам с пари.Грешен раздел-> Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с пунто, работи на 2 цилиндъра
Collapse
X
-
kiriluz1 написа:Пълен инжекцион ли е? Ако е да не са заминали дюзи.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар