Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при палене на Grande Punto 1.2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при палене на Grande Punto 1.2

Здравейте, имам Grande Punto 1,2 65к.с. Прави ми впечатление, че при палене дисплейът гасне за 2 секунди след което всичко става нормално и колата започва да работи нормално. Гледах клипчета и видях, че това не е нормално. Моля, за съдействие ако някой има идея на какво може да се дължи това.vimeo.com/110550925

Това, че остава да свети само лампата за проблем с двигателя е малко притеснително.Пробвай с диагностика дали няма да излезе някоя грешка. Иначе ми прилича на заминаващ акумулатор.След всеки старт ли е гасне така?След продължително каране пак ли го прави?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Опитахме с диагностика, всичко си е наред. Акумулаторът беше първото което проверихме и той си е ОК, зарежда. Да и след продължително каране пали по същият начин.

Коментар

Клемите ОК ли са?Знам ли, или кофти връзка някъде или таблото нещо се бъзика...Позачисти клемите хубаво, ако на колата нищо й няма, аз не бих го сменил само заради това
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Да клемите са изчистени и притегнати добре. Сега като се замисля понякога имам друг проблем - колата губи мощност и гасне, но това се случва рядко. Дали е възможно дори почистени клемите да не дават добър контакт?

Коментар

По оскоро провери масата на купето, на мотора и на таблото, както и ЕКУ-то.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
            X