Здравейте, имам Grande Punto 1,2 65к.с. Прави ми впечатление, че при палене дисплейът гасне за 2 секунди след което всичко става нормално и колата започва да работи нормално. Гледах клипчета и видях, че това не е нормално. Моля, за съдействие ако някой има идея на какво може да се дължи това.vimeo.com/110550925
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при палене на Grande Punto 1.2
Collapse
X
-
Това, че остава да свети само лампата за проблем с двигателя е малко притеснително.Пробвай с диагностика дали няма да излезе някоя грешка. Иначе ми прилича на заминаващ акумулатор.След всеки старт ли е гасне така?След продължително каране пак ли го прави?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Клемите ОК ли са?Знам ли, или кофти връзка някъде или таблото нещо се бъзика...Позачисти клемите хубаво, ако на колата нищо й няма, аз не бих го сменил само заради това"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар