Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешно питане за взаимозаменяемост на някой ламарини

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спешно питане за взаимозаменяемост на някой ламарини

Здравейте колеги. Въпроса ми е дали дали има взаимозаменяеност на преден капак, калници, подкалници, броня и т.н. по предницата между Брава, Браво и Марея. И по-точно дали на Марчето ще паснат тези части от другите модели побратими. Благодаря предварително.
    Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
    Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Ако смениш всичко заедно може и да пасне без да има разминавания, но за по-сигурно търси от Marea или от Bravo HGT.Разрови се в търсачката, има доста писано по темата.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Извинявам се за нахалството, но имам още един подобен въпрос. Радиаторите (воден и климатичен) комплект от Мареа ТД100 дали ще паснат на Мареа ЖТД105?

Коментар

за ламарините - от браво и брава не пасват точно на мареа, но ако не си много предирчив ще станат, аз съм така
        Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
          за ламарините - от браво и брава не пасват точно на мареа, но ако не си много предирчив ще станат, аз съм така
          ако се подменят броня, калници и броня в комплект - пасват. Радиаторите като размер саеднакви но по спомен изходите не пасват.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

забравил съм вече,ама на брава jtd105 съ слагал само климатичен радиатор и компресор от тд100,просто се променяше мястото за пълнене,ама все пак друго си е с компресор денсо

Коментар

Благодаря за отговорите. Минах на вариант да вземам само от Мареа.

Коментар

ivel написа:
                забравил съм вече,ама на брава jtd105 съ слагал само климатичен радиатор и компресор от тд100,просто се променяше мястото за пълнене,ама все пак друго си е с компресор денсо
                При ЖТД 105 има 2 модела ролки на компресорите. Трябва да се има предвид при монтажа на ремък - да се подсигури точен размер. Капаковете на двигателите са еднакви.

Коментар

ogi28b написа:
                  ivel написа:
                  При ЖТД 105 има 2 модела ролки на компресорите. Трябва да се има предвид при монтажа на ремък - да се подсигури точен размер. Капаковете на двигателите са еднакви.
                  Благодаря за насоките, но за щастие в дясната част проблени мямам. ДВГ не е засегнат в комплект с прикачните му.

Коментар

ogi28b написа:
                    ivel написа:
                    За капаКОВЕте не знам, ама капаците малко се различават :DИ с калници и това онова от Браво/Брава ще има кофти изглед, щото на Мареата предните гуми са малко по-изнесени навън и ми се струва че тия тенекета ще и стоят като подарени.
                    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                    X