Колата е на леля ми. Типото е с мотор 1.6, а проблема му е влизат само 2ра и 4та скорост. Тя ходила в два сервиза казали са и че кутията е за смяна. Аз питах позбати монтьори на мен казаха че можело някви ябълки да са излязли и проблема да е повече от лоста отколкото от кутията щото ако е счупена няма да върви нормално на тези две скорости, просто е супер неудобно. Та ако има някакви мнения по въпроса, за да знаем дали да тътърсим кутия или да ходим на ремонт, а може и аз да го отстраня просто незна как стоят там нещата. И ощее нещо при типо и браво 1.6 16 нещата едентични ли са?Грешен раздел-> Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат типо 1.6 проблем!!!
Collapse
X
-
При Типо и Темпра тези щанги 3 на брой почти са консумативи (Аз за 100000км съм ги сменял 2 пъти) не бяха много скъпи, но се сменят малко гадно 3 са на брой могат да се объркат при слагане. Можеш да пробваш дакато някой се опитва да вкара скороста която не влиза, на място да помогнеш с ръка. Другото което е показател че щангите са заминали е голям ход на лоста включително и когато е на скорост.П. П. Не е необходим канал отгоре се вижда идеално, и отгоре съм ги сменял просто е малко навряно и е хубаво да се сменят една по една за да не им се сменят местата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар