Значи цялата работа е шантава , от известно време колата няма инерция и като навия пълен ляв примерно за обратен завой и направо не мога да тръгна , се едно съм на ръчна. Последните дни разхода е 12,3 литра за 75 км. туй е 16/100 , а колата е Брава 1.4.Та прибирам се оня ден от Студентски град до Света Троица през центъра и решавам да опипам колелетата да видя кои са топли и колко - резултата:задните студени (което ме учуди , по принцип оттам идват проблемите) ,а на предните не мога да си задържа пръста повече от 2 секунди
. На другия ден свалям предните колела раздвижвам цилиндърчета сичко точно - нулев ефект. Замислил съм се да сменя предните маркучета на спирачките. Та да питам няколко неща:1.Някой ако си е купувал некачесвени маркучета да се обади да не пазарувам от тях :D 2.Някой купувал ли е от магазина на Стамболийски и Канала маркучета шото мисля оттам да ги купя че ми е близо3. Препоръчайте спирачна течност4.Забраих да спомена че сутрин като запаля колата спирачките са О.К. и колата има инерция :D , после карам има няма километър и се почват мъките5.Дайте идеи освен маркучета кво може да е??6.Пак забраих да кажа че като раздвижвах цилиндърчетата и дигнах колата на крик преди да правя квото и да било опитах да завъртя сяка една от гумите и дори имах човек да ми помпа на педала, резултата - като натисне човека педала не мога да завъртя колелото което е много хубаво от една страна и сега страннното като се пусне педала сичко си е като по мед и масло - мога да въртя гумата с един пръст , та е заради тази 6. точка имам съмнения че може би е нещо друго а не маркучетата, защото ако бяха те нямаше да мога да въртя при никакво положение колелото като колата е на крик. Ще съм благодарен за сякакви съвети особено за спирачната течност :D Мерси предварително!

Коментар