питам ,ако има някой който е отварял двигател на пунто -клапаните ми са от тези с пуловете,та някуде има ли схема как се слагат шайбите на клапана -колко шайби и от коя страна се слагат,че тоя майстор дето му дадох колата да ми смени средната гарнитура явно не го е сглобил както трябва-колата започна да лапа стршно много масло 1литър на 500км и като видях как разглобява двигателя -тия шайби ги фърля на ляво и на дясно , и накрая разбрах че не той а някой друг е сглобявал двигателя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с двигател пунто
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: проблем с двигател пунто
stambata1982 написа:питам ,ако има някой който е отварял двигател на пунто -клапаните ми са от тези с пуловете,та някуде има ли схема как се слагат шайбите на клапана -колко шайби и от коя страна се слагат,че тоя майстор дето му дадох колата да ми смени средната гарнитура явно не го е сглобил както трябва-колата започна да лапа стршно много масло 1литър на 500км и като видях как разглобява двигателя -тия шайби ги фърля на ляво и на дясно , и накрая разбрах че не той а някой друг е сглобявал двигателяОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
по-скоро ако е вадил клапаните , нещо не сглобил както трябва.................Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
бабало си е бабата от пишMAN майсториPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Re: проблем с двигател пунто
stambata1982 написа:питам ,ако има някой който е отварял двигател на пунто -клапаните ми са от тези с пуловете,та някуде има ли схема как се слагат шайбите на клапана -колко шайби и от коя страна се слагат,че тоя майстор дето му дадох колата да ми смени средната гарнитура явно не го е сглобил както трябва-колата започна да лапа стршно много масло 1литър на 500км и като видях как разглобява двигателя -тия шайби ги фърля на ляво и на дясно , и накрая разбрах че не той а някой друг е сглобявал двигателяКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар