Здравейте, колеги. Как да сваля дръжката за сваляне на страничните стъкла (задните). Не виждам никъде някакно болтче или каквото и да е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се вади дръжката за сваляне на прозореца ?
Collapse
X
-
Ако е колата от подписа: Цитирам @stef, от една тема с въпрос като твоя: ,,...ами аз имам темпра но може да е същото бутни кората на вътре в областа на дръжката а самата дръжка напъни на вън трябва да има едно телче което играе ролята на зегерка с една отверка го разтваряш леко и то излиза а за корите след като си свалил болтовете кората се държи и на щипки, подпъхваш внимателно една дълга и тънка отвертка между кората и вратата започвайки от ъгъла горе в ляво и внимателно да не счупиш държачите на самите щипки избутваш кората да се освободи от щипките и така една по една , май малко кофти го обясних но не е трудно ще се справиш"Fiat Bravo 1.9 TD100
-
кола
Има зегерка към кората http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs...403k.jpgима е на снимка а тук е за кората http://forum.fiat-bg.org/files/front_door_665.jpg
Коментар
-
кола
Трябва ти една права отвертка-да раздалечиш кората и пластмасата и крива тел на Г да може да е издърпаш ето така http://vbox7.com/play:3b9610b7d8
Коментар
-
Моя въпрос не е за сваляне, но имаМ проблем с ел.стъклата.Сутрин като сваля джамовете и тръгна да ги дигам много бавно се вдигат и десния спира до средата.Нещо профилактика ли им трябва или това са признаци на много слаб АБ(50ампера е)Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
zlatarov написа:Моя въпрос не е за сваляне, но имаМ проблем с ел.стъклата.Сутрин като сваля джамовете и тръгна да ги дигам много бавно се вдигат и десния спира до средата.Нещо профилактика ли им трябва или това са признаци на много слаб АБ(50ампера е)
Коментар
-
zlatarov написа:Моя въпрос не е за сваляне, но имаМ проблем с ел.стъклата.Сутрин като сваля джамовете и тръгна да ги дигам много бавно се вдигат и десния спира до средата.Нещо профилактика ли им трябва или това са признаци на много слаб АБ(50ампера е)ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Виделин Райчинов написа:zlatarov написа:Моя въпрос не е за сваляне, но имаМ проблем с ел.стъклата.Сутрин като сваля джамовете и тръгна да ги дигам много бавно се вдигат и десния спира до средата.Нещо профилактика ли им трябва или това са признаци на много слаб АБ(50ампера е)Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
zlatarov написа:Виделин Райчинов написа:zlatarov написа:Моя въпрос не е за сваляне, но имаМ проблем с ел.стъклата.Сутрин като сваля джамовете и тръгна да ги дигам много бавно се вдигат и десния спира до средата.Нещо профилактика ли им трябва или това са признаци на много слаб АБ(50ампера е)Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар