Искам да ви попитам понеже си нямам грам допир до тази марка автомобили да ми кажете нещо повече как е за нашите пътища как е с разхода г/д и скъпа ли е подражката му мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6/1.8/16v Запитване ?
Collapse
X
-
sev написа:поддръжката е на нормални цениразход на 1,6 в София - лято 9,5-10,5зима 10,5-11,5за 1,8 стойностите са подобнизависи от стила на каране
Коментар
-
избери двигателя 1.8 - с подобен разходе с 1.6, но има 10 коня отгоре, вентилирани спирачки и други дребни шукаритетки, а цените гледам че и те са горе-долу еднакви. но като цяло Bravo/Brava са надеждни коли (май без мотора 1.4), с красиво излъчване но при колите втора употреба всичко е въпрос подръжка от предния собсвеник - успех :D"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Само на 1.4 и на 2.0 повечето чарколяци са BOSCH, на 1.6 и 1.8 са сбирщайн Засега всичко, което е с марка BOSCH в колата ми си е оригиналното (като изключим филтрите, горивния пак беше BOSCH), а тя е на 178000км. Най-добрия избор е 1.6, на 1.8 според мен поддръжката е доста по-скъпа, говорим за ремъци, ролки и т.н. За 10 коня повече, ще имаш по-скъпа поддъжка и по-голям разход (м/у 0.5-1.0л/100). Това си е мое мнение, никой не ангажирам с него.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Само на 1.4 и на 2.0 повечето чарколяци са BOSCH, на 1.6 и 1.8 са сбирщайн Засега всичко, което е с марка BOSCH в колата ми си е оригиналното (като изключим филтрите, горивния пак беше BOSCH), а тя е на 178000км. Най-добрия избор е 1.6, на 1.8 според мен поддръжката е доста по-скъпа, говорим за ремъци, ролки и т.н. За 10 коня повече, ще имаш по-скъпа поддъжка и по-голям разход (м/у 0.5-1.0л/100). Това си е мое мнение, никой не ангажирам с него.HONDA I-VTEC
Коментар
-
Не говоря само за ЕКУ, ами за водна помпа, горивна помпа и т.н.Лично аз втори път грешката да си взема 1.4 не бих направил, не заради това че ми създава проблеми, а заради това че е доста по-мудна и изпреварване при насрещно движение всеки път си е преживяване , а разхода изобщо не е по-малък от този на 1.6.Така че най-добрият избор е 1.6 ELFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Лично аз втори път грешката да си взема 1.4 не бих направил, не заради това че ми създава проблеми, а заради това че е доста по-мудна и изпреварване при насрещно движение всеки път си е преживяване , а разхода изобщо не е по-малък от този на 1.6.Така че най-добрият избор е 1.6 EL
Коментар
-
Ех,ако имаше и едно Х отзад,сигурно щеше да е още по-добре Сега конкретно към вапроса на колегата.Това са автомобилите с най-добро съотношение цена-качество!Поддръжката е на прилични цени,да не кажа евтина,като комфорт и дизайн няма какво да коментираме,окачването е може би по-слабо от на опел,но всичко зависи как и къде караш,като разход извънградско е перфектно,пък ако имаш парички да вземеш едно JTD ще е чудо!Надявам се скоро да те видим като горд собственик на тази марка автомобил.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Ех,ако имаше и едно Х отзад,сигурно щеше да е още по-добреspark написа:Така че най-добрият избор е 1.6 EL
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар