Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

съвместимост на двигатели

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

съвместимост на двигатели

пунтото е 73 коня ,някой има ли идея дали може да му лепна един двигател 103 коня от брава или някой друг фиат

103-ката май ще му е доста тесничко вътре. По-лесно е да смениш колата, според мен ще си вържеш здрав пръст.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
      103-ката май ще му е доста тесничко вътре. По-лесно е да смениш колата, според мен ще си вържеш здрав пръст.
      Що да му е тесно ? Дизела е 1.7, имат си и 1.6 пунтота да не говорим че има проекти и 2.0 .....
      Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
      Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
      Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
      Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
      Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

Както казваха в един югославски филм: " Знаеш какво казват българите: ако нещо не става с пари, става с много пари" Всичко е възможно, обаче дали си струва, за тия 30, я живи, я умрели коня, на 20 годишна кола, сам трябва да прецениш.
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
          Както казваха в един югославски филм: " Знаеш какво казват българите: ако нещо не става с пари, става с много пари" Всичко е възможно, обаче дали си струва, за тия 30, я живи, я умрели коня, на 20 годишна кола, сам трябва да прецениш.
          Според мене ше се усеща, като знам 103 колко е пъргав.... (поне така забелязвам на бравата ми)... на пунтото дето е по-лечко мазало..
          Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
          Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
          Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
          Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
          Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

103 коня ще стане .на палиото се слага такъв мотор ,а коша е същия,друг е проблема ,че ще трябва и куп неща да смениш

Коментар

kokss написа:
              Според мене ше се усеща, като знам 103 колко е пъргав.... (поне така забелязвам на бравата ми)... на пунтото дето е по-лечко мазало..
              Аз имах предвид, че така и така ще налива праи за да я засили, поне да е нещо по-сериозно или направо за смяна на колата с някоя по-нова и мощна.
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
              X