Като си купих колата,беше със сменени всякакви консумативи.Момчето,от което я взех ми каза че след 60 000 трябва да сменя ангренажния ремък,щото го бил сменил.Ама може и ей така да ми го е казал Може ли да се разбере дали е сменян наистина скоро?В сервиз това може ли да се установи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За смяна ли ми е ангренажния ремък?
Collapse
X
-
Не,не може!!!Едва ли си заслужава да поемеш този риск в сравнение с нещата които ще се случат ако те е излъгал.А ако виждаш белезите по ремъка като махнеш капака на ангренажа,то нека това не те заблуждава.Направено е така,че и при стар ремък да личат.При мен две ролки по 36 лв+ремък 29 лв.+ труд 50 лв,всичко 151лв. Колата е Брава 1.9D. НЕ РИСКУВАЙ!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Като питах в един сервиз(Италсервиз) какво става като се скъса ангренажния ремък,те ми казаха,че точно при моя мотор-нищо-не мачкал клапаните,ама тези дни ще се разходя до Вантотрейд за една диагностикаSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff, и господ не може да ти каже дали е за смяна агр. ремьк-този ремьк има само пробег и никакви други признаци за износване! Вярно е че при FIREE моторите/ а какви мотори са само/ няма поражения!!! Но малко ли е , да те остави на сред пьтя !!!Ти си сериозен участник" фиат маниак" в клуба и ще срамота да махаш за помощ на сред пьтя! Шегувам се , но вземай мерки, още повече,че частите за този модел /ремьк+ролка/ са най-евтините!
Коментар
-
hit-ko написа:damianoff, и господ не може да ти каже дали е за смяна агр. ремьк-този ремьк има само пробег и никакви други признаци за износване! Вярно е че при FIREE моторите/ а какви мотори са само/ няма поражения!!! Но малко ли е , да те остави на сред пьтя !!!Ти си сериозен участник" фиат маниак" в клуба и ще срамота да махаш за помощ на сред пьтя! Шегувам се , но вземай мерки, още повече,че частите за този модел /ремьк+ролка/ са най-евтините!Alles in Ordnung
Коментар
-
Zaphod написа:hit-ko написа:damianoff, и господ не може да ти каже дали е за смяна агр. ремьк-този ремьк има само пробег и никакви други признаци за износване! Вярно е че при FIREE моторите/ а какви мотори са само/ няма поражения!!! Но малко ли е , да те остави на сред пьтя !!!Ти си сериозен участник" фиат маниак" в клуба и ще срамота да махаш за помощ на сред пьтя! Шегувам се , но вземай мерки, още повече,че частите за този модел /ремьк+ролка/ са най-евтините!
Коментар
-
FIRE- сега е момента да разчоплим тази тема!!! Знаем, че FIRE- означава огьн-значи ....огьн мотор! Но сигурно има и друго значение??? Само за инфо ще ви споделя, че този уникален мотор, признат като изключително технично и наи-вече технологично чудо в Европа е разработен само за 3.5 год.!?!?!?!?!?!!?.........в Ита....
Коментар
-
FIAT-FIRE...
hit-ko написа:FIRE- сега е момента да разчоплим тази тема!!! Знаем, че FIRE- означава огьн-значи ....огьн мотор! Но сигурно има и друго значение??? Само за инфо ще ви споделя, че този уникален мотор, признат като изключително технично и наи-вече технологично чудо в Европа е разработен само за 3.5 год.!?!?!?!?!?!!?.........в Ита....Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар