Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Номер на оригиналната боя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Номер на оригиналната боя?

Здравейте, въпросът ми е къде мога да намеря какъв е номера на оригиналната боя... Става въпрос за черно фиат пунто 2000 г. Казаха ми, че го пише някъде из багажника но не го намерих. Други казват, че бил част от номера на рамата... Ако някой може да ме информира по-подробно ще съм благодарна

При пунто мисля беше написано на предния капак, смисъл вдигаш капака и гледаш някъде отпред трябва да го пише, поне при мен е така
    punto HGT

Коментар

didich написа:
      При пунто мисля беше написано на предния капак, смисъл вдигаш капака и гледаш някъде отпред трябва да го пише, поне при мен е така
      Ами гледах уж ама нищо не намерих... стара е колата, може и да е паднал .... и?

Коментар

Вдигни предния капак и огледай от долната страна хубаво и тогава пиши, може довечера да направя една снимка да видиш при мен как е, все пак и двамата караме пунто мк2, не вярвам да е нещо по различно.
        punto HGT

Коментар

didich написа:
          Вдигни предния капак и огледай от долната страна хубаво и тогава пиши, може довечера да направя една снимка да видиш при мен как е, все пак и двамата караме пунто мк2, не вярвам да е нещо по различно.
          ок, довечера пак ще гледам и ще пиша

Коментар

Здравей колега.Номера на боята ще намериш в долния край на вратата на багажника.Като отвориш вратата погледни нагоре и ще видиш на една лепенка ,която е залепена в дясно от ключалката цвета и номера на боята.
            brava 1.9.jtd 2001
            punto 1.2 sport 1994
            Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!

Коментар

Ето снимки за онагледяване на колежката :D Отваряш капака, над черната лепенка има една сребриста:Ето и какво пише на сребристата лепенка: вида на цвета - grigio orione vr.код - 675 Цветя и бонбони не пия
              punto HGT

Коментар

Почерпете го Дидич-а едно 10В40 Редакция: Извин. сега ти видях другата тема. Исках да се измайтапя, то си стана гавра... Пак извинявай.
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                  Почерпете го Дидич-а едно 10В40 Редакция: Извин. сега ти видях другата тема. Исках да се измайтапя, то си стана гавра... Пак извинявай.
                  Ааа ще ме извиняваш, но аз полусинтетика не пия, само пълна 5В40
                  punto HGT

Коментар

Какво се е случило, че за боята питаш? На Мареа-та е на задния капак както е показал колегата. На пунто не знам къде е.
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Споменах за черпене и колежката нищо не каза дали откри номера или не, това за черпенето беше шега veselin10, ми показал съм къде е на пунтото, ако при нея е нещо различно значи или мойто или нейното пунто не е от тая планета
                      punto HGT

Коментар

didich написа:
                        Споменах за черпене и колежката нищо не каза дали откри номера или не, това за черпенето беше шега veselin10, ми показал съм къде е на пунтото, ако при нея е нещо различно значи или мойто или нейното пунто не е от тая планета
                        До колкото я познавам, почти съм сигурен, че нейното е единстреното на планетата на което номера е на друго място Надя, не се сърди за рекламата
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Колеги а някой има ли си на идея къде е номера при Фиат Крома...че треа да боядисвам капака и бронята спешно.

Коментар

Утре ако не забравя ще огледам моята за да видя.Ти огледа ли добре на всички възможни места, които ти казах на лични?Преден капак, заден капак, врати?

Коментар

Да днес видях на предният капак е сребристата лепенка с номера и името. Благодаря за помощта.

Коментар

Working...
                              X