Здравейте, въпросът ми е къде мога да намеря какъв е номера на оригиналната боя... Става въпрос за черно фиат пунто 2000 г. Казаха ми, че го пише някъде из багажника но не го намерих. Други казват, че бил част от номера на рамата... Ако някой може да ме информира по-подробно ще съм благодарна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Номер на оригиналната боя?
Collapse
X
-
Етикети: –
-
nadili
didich написа:При пунто мисля беше написано на предния капак, смисъл вдигаш капака и гледаш някъде отпред трябва да го пише, поне при мен е така
Коментар
-
nadili
didich написа:Вдигни предния капак и огледай от долната страна хубаво и тогава пиши, може довечера да направя една снимка да видиш при мен как е, все пак и двамата караме пунто мк2, не вярвам да е нещо по различно.
Коментар
-
Здравей колега.Номера на боята ще намериш в долния край на вратата на багажника.Като отвориш вратата погледни нагоре и ще видиш на една лепенка ,която е залепена в дясно от ключалката цвета и номера на боята.brava 1.9.jtd 2001
punto 1.2 sport 1994
Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!
Коментар
-
Почерпете го Дидич-а едно 10В40 Редакция: Извин. сега ти видях другата тема. Исках да се измайтапя, то си стана гавра... Пак извинявай.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
didich написа:Споменах за черпене и колежката нищо не каза дали откри номера или не, това за черпенето беше шега veselin10, ми показал съм къде е на пунтото, ако при нея е нещо различно значи или мойто или нейното пунто не е от тая планетаNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар