Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на нов автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покупка на нов автомобил

Здравейте, предстои ми покупка на нов автомобил-естествено Фиат , моля ви за съвет от тези , които имат пряко наблюдение върху моделите Idea и ulysse и двата са на приблизително еднакви цени и една и съща година. Благодаря Ви предварително !

Я кажи каква кола караше до сега? Идеа-та е малко по-голяма от Пунто, а Юлис-а си е исински ван.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

И...колко килограма...че ако си към 120 примерно...бая зор ще е с тая Idea.Улис, което не знам защо всички го наричат така, при положение, че моделът е кръстен на древногръцкия Одисей, беше доста читава машина, докато беше под шапката на проекта Еврован.Фиат излязоха от проекта преди 5 години.

Коментар

Колата, която карам в момента е Браво 1.8 и ми се иска по-голяма кола, защото тази ни идва малка за четиричленно семейство и багаж. Що се отнася до килограмите ще го прима като майтап!

Коментар

Ако си се спрял твърдо на ван моето предложение по скоро предложения са: VW Touran, Ford c-max , Renault Espace/scenic, Peugeot 807( чувал съм , че е най-читаво от четирите Ситроен,Ланчия и Фиат).... Все пак не знам какъв бюджет си приготвил и коя генерация на Улис гледаш първата или по новия модел...? Ако все пак си се спрял на Улиса твърдо ти препоръчвам да е с 2,2 мотор ако разбира се си се спрял на дизел , моето впечатление от Улис 2,0Д 110кс. 2003г който пробвах преди време беше , че е доста муден...!Хвърли и един поглед на Галаксито на Форд или Шарана на Ваген-груп.....P.S. Вана предлага повече място и простор за пътниците ,но ако е само за повече багаж и едно качествено комби ще ти свърши отлична работа!
          Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
          Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Колеги, колегата е колежкa, стига с този мъжки род Пежо 807, Fiat Улис и Lancia Phedra са на една платформа, с основно визуални разлики.На мен най-много ми харесва Lancia Phedra. Пежото е безбожно скъпо в сравнение с Фиат и Ланча.За двигателите нищо не мога да кажа.Фиат Идеа е дребна колица от семето на Пунто. Фиат Добло е с 5 места и малко по-широко, тип баничарка.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Да вярно и лафа с килограмите добива друго измерение вече .... Аз се извинявам за недоглеждането!!!!
              Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
              Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Working...
              X