Има ли ремонтни комплекти за ел. стъклата на Stilo както на другите марки и модели намерих няколко и един магазин в Пловдив, но ще ида в понеделник да погледна макар да не видях в каталога за Stilo. 4 пъти съм си правил до сега шофьорското стъкло, защото само надъвква жилата ама вече и ролката, на която се навиват жилата не става за нищо. Та ми трябва нова ролка и една пластмасова тръбичка с пружинката, която подвежда жилото в защитния капак.Ако някой знае някой магазин, който има и за Stilo, както споменах намерил съм няколко, но не виждам конкретно за модела, ще съм благодарен за информацията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонтен комплект за ел. стъкла
Collapse
X
-
След като написах темата се свързах с едни момчета от Хасково и ми пратиха нужните ми чарколаци. Играх си бавничко около 4 часа да направя всичко както си трябва по жилата. Монтирах 2 седмици и пак взе да стърже и спря стъклото явно пак е изяло въжето. Гледам, че тия пичове от Хасково в момента продават ремонтен комплект за Stilo 2 врати с жила (освен ролката и едни пластмасови направляващи, който на мен ми трябваха). Някой наясно ли е дали на 2 вратото дължината на жилата е същата като при 5 вратото и комбито.Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D
Коментар
-
Mu7aKa написа:След като написах темата се свързах с едни момчета от Хасково и ми пратиха нужните ми чарколаци. Играх си бавничко около 4 часа да направя всичко както си трябва по жилата. Монтирах 2 седмици и пак взе да стърже и спря стъклото явно пак е изяло въжето. Гледам, че тия пичове от Хасково в момента продават ремонтен комплект за Stilo 2 врати с жила (освен ролката и едни пластмасови направляващи, който на мен ми трябваха). Някой наясно ли е дали на 2 вратото дължината на жилата е същата като при 5 вратото и комбито.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар