Преди време започна да ми се пълни стопа с вода ... Първо се запотяваше, после стана малка локвичка на дъното, която лека-полека стана голяма и сега си имам аквариум. Смених преди седмица 2 от крушките - новите изгоряха вчера Има ли някаква оправия проблема или да сменям стопа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вода в стопа ...
Collapse
X
-
Имах подобен проблем с едно Ауди и го реших типично по български... С една нагорещена игла пробих дупка в най-ниската точка, за да изтича водата. След около 2 години малко си смени цвета стопа, но си работеше. Тогава нямах пари за излишни разходи като студент всичко отиваше за дискотеки и за пиене.Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
trota написа:Имах подобен проблем с едно Ауди и го реших типично по български... С една нагорещена игла пробих дупка в най-ниската точка, за да изтича водата. След около 2 години малко си смени цвета стопа, но си работеше. Тогава нямах пари за излишни разходи като студент всичко отиваше за дискотеки и за пиене.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
xaerial написа:Ами това ми е единият проблем - не се вижда никъде пукнато, отчупено, разлепено. Другият е как да изкарам водата, която вече е вътре (ако изобщо е възможно де)
Коментар
-
Извади стопа и го разгледай откъде влиза вода. Поне стоповете на стилото са лесни за сваляне. Развиваш три гайки с ключ и си готов. После още три винта с отвертката и изпразваш водата. Все ще си личи откъде е влизало и ако подлежи на ремонт, ремонтираш.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
xaerial написа:Aз също си мислех за силикон, че не ми се ще да правя дупки по пластмасата ... Но няма ли да се прецака дренажа така и да почне да задържа вода някъде между стопа и ламарините?
Коментар
-
Аз имам същия проблем с ляв стоп и десен фар. На фара липсваше капачката на дългите светлини , намерих решение с 300 - та зора. Фара ми приличаше на аквариум и габаритите ми изгоряха, сега остана само конденз и ме влудява. От вчера забелязвам, че левия ми стоп също кондензира. От къде тази вода ...Fiat Stilo 1.9 JTD 2003
Коментар
-
сваляш слагаш го с дупките нагоре пълниш с вода до горе и гледаш от каде сълзи моя левия се беше напълнил (3-4) пръста с вода свалих го пълних го от никаде не прокапа изсуших го първо изсипах водата колкото изтече после на слънце за 3-4 часа и сега вода нямам явно не съм го бил затворил хубаво знам лиШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
torosian написа:Така ! Стопа разглобих и изсуших,вече няма конденз. Фара изсуших и сложих капачка и тази сутрин пак е с конденз.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:torosian написа:Така ! Стопа разглобих и изсуших,вече няма конденз. Фара изсуших и сложих капачка и тази сутрин пак е с конденз.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар