Здравейте колеги. Паркирах онзи ден, в дъжда (всичко си беше ОК) и не съм палил колата от тогава (два дни макс.). Тръгвам днес да излизам, въртя- не пали, пак - пак не и така доста време пробвах и на скорост, също не иска да запали. Проверих бушоните- ок са, бензин има, стартера върти. Нещо ме съмнява бензиновата помпа. Не мога да чуя дали върти. Как мога да проверя има ли ток при нея (без мултицет, нямам)? Ако е изгоряла помпата ще запали ли с бутане? Дайте идея какво друго да проверя и да търся като проблем?!П.С. Да ве много съм ...... Колата е Браво 1.6 103 кс от 97-ма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ, не запали!
Collapse
X
-
Bane
-
Bane
-
ray_man написа:Bane ти направо ми отряза главата. Нямам ни най-малка представа за какво говориш. Кажете, има ли смисъл да я пробвам ли с бутане ако все пак проблема е бензиновата помпа, за да стигна до някой сервиз. Възможно ли е да е задавена или нещо такова?Fiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Коментар
-
Bane
ray_man написа:Bane ти направо ми отряза главата. Нямам ни най-малка представа за какво говориш. Кажете, има ли смисъл да я пробвам ли с бутане ако все пак проблема е бензиновата помпа, за да стигна до някой сервиз. Възможно ли е да е задавена или нещо такова?
Коментар
-
Помпата си се чува съвсем ясно от шофьорското място.Може просто да вдигнеш седалките за по-добра чуваемост."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар