Интересува ме следното - рейката ми е механична и скоро ще сменям маншоните и вътрешните накрайници.Последния път когато я отварях да гледам какво е положението на накрайниците и т.н. забелязах че е имало някакво масло от което има дребни останки (съвсем малко количествто).Поразрових се из книжката за Типо-то ама не пише нищо за марка/модел/тип на маслото.Мисълта ми е надали е като за хидравлика и т.н. ами предполагам че е по-различничко.Ако някой има идея откъде да си купя или поне какво се води ще съм много благодарен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло се налива в механична кормилна рейка?
Collapse
X
-
Ами да ти кажа и аз нямам идея какво се слага.Няма да ти се разсърдя да попиташ ако е удобно.Иначе това в моята рейка определено беше някакво масло ама дали му е там мястото нямам идея.Аз реших че трябва да е масло защото на кормилните кутии си се слага масло някакво си специално и аз затова реших че и на рейката е нещо такова.Благодаря!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
zfa159 написа:Някаква марка...нещо.Обикновенна ли е?Направо се чудя какво да люсна вътре след като я разглобяLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар