Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боядисване на нова броня

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Боядисване на нова броня

    Здравейте! Интересува ме какви са стъпките за боядисване на нова броня пладтмасова, за да се получи добре и да не започне да се лющи след 2 месеца? Как се подготвя , какви материали и т.н.?
    Fiat Punto 1.9 JTD 2001

    #2
    Ако държиш ти да я правиш:Съветвам да не взимаш материали на боди, ако искаш да получиш добър резултат.1. Измиваш ,обезмасляваш и оставяш да изсъхне много добре2. Пластификатор - има ги в доста магазини за боя.3. Пръскаш с шприцкит - хубав е на NOVEL4. Шлайфаш на водно с 2000 за да се изглади идеално5. Измиваш ,обезмасляваш и оставяш да изсъхне много добре6. Пръскаш база в цвета на купето7. Пръскаш с лак8. Полираш с много финна ВОДНА шкурка и накрая пастираш с пасти 1,2,3 на ЗМХубаво е всичко това да стане в кабина за да нямаш проблем с прахта и ниските температури.Ако не си се занимавал с това до сега, по - добре дай на опитен бояджия да ти свърши работата.
    Fiat Bravo 1.9 TD100

    Коментар


      #3
      броня

      Ако бронята е гладка по добре става стига грунда да го нанесеш правилно Аз на Форда много мъка видях пластмасата е шагренова -грапава а иначе като е боядисано е гладко боята е като дебел слои Не можах да го докарам гладко и право и го боядисах пак като шагреново / грапаво с нещо като псиликоново мече.
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

      Коментар


        #4
        много благодаря
        Fiat Punto 1.9 JTD 2001

        Коментар

        Working...
        X