Искам да попитам някой компетентен дали всички огледала на Браво,Брава,Мареа да с подгряване?Питам защото моята брава я купих с неоригинални огледала а с други(с мигачи на тях),но кусура им е,че са много малки и не се вижда хубаво и мисля да ги сменям.Знам само,че моите оригинални са били ел.,защото си имам копчета за регулиране.Мога ли да си взема с подгряване и как да разбера дали оригиналните също са били?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странични огледала: всички ли са с подгряване?
Collapse
X
-
Re: Странични огледала: всички ли са с подгряване?
bg_bombeto написа:Искам да попитам някой компетентен дали всички огледала на Браво,Брава,Мареа да с подгряване?Питам защото моята брава я купих с неоригинални огледала а с други(с мигачи на тях),но кусура им е,че са много малки и не се вижда хубаво и мисля да ги сменям.Знам само,че моите оригинални са били ел.,защото си имам копчета за регулиране.Мога ли да си взема с подгряване и как да разбера дали оригиналните също са били?fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
-
Не всички ел. огледала са с подгряване. Има само ел. без реотани. Аз в момента се занимавам да сложа ел. на мястото на механични, като съм си взел инсталация от Мареа без подгряване, а огледалата са ми с реотани и трябва да се пусне още един + от релето за подгряване на задното стъкло.Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
А тези ел. огледала на Мареа HLX седан с подгрев ли са ? на буксите им мисля че бяха с по малко кабели на лявото огледало и с повече кабели на дясното огледало + (датчик за външна температура) и ако има как се задействат нагревателите на огледалата с копчето за нагревателя за задното стъкло или като се завърти врътката на климатроника на положение МАХ ?Fiat Brava 1.2 16V 80 к.с 2001г.
Коментар
-
pavel88 написа:А тези ел. огледала на Мареа HLX седан с подгрев ли са ? на буксите им мисля че бяха с по малко кабели на лявото огледало и с повече кабели на дясното огледало + (датчик за външна температура) и ако има как се задействат нагревателите на огледалата с копчето за нагревателя за задното стъкло или като се завърти врътката на климатроника на положение МАХ ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар