Днес се захванах да си вадя AUX вход към радиото (182M), за да си слушам музика от телефона и да си чувам навигацията по-добре, когато я използвам Речено-сторено - имам си AUX. Има, обаче, едно условие и един проблем - за да се чува звука от AUX входа, трябва радиото да премине в режим TAPE, а механиката ми за възпроизвеждане на касетка я няма, откакто е купена колата :D Реших проблема с даване на късо на 5то и 6то краче отляво надясно на буксата за касетофона (вътре в радиото). Решил съм да си изкарам бутонче, което да прекъсва веригата (че и радио ми се слуша понякога).Идеята ми е да се използва неактивния среден бутон от централната конзола (на снимката), като по този начин ще се запази оригиналния вид (иначе инам 251262958 идеи как да стане с разни 3rd party ключета и простотии, но много държа на оригиналния интериор).Да пристъпя към въпроса: за какво е този "среден" бутон? Предполагам, че има модели, при които не е само за украса, а има някаква допълнителна екстра И дали такъв би могъл да се вгради на мястото на моя неактивен среден бутон? P.S. Извинявам се, ако темата се повтаря, но не успях да намеря сходна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Средно (празно) копче на централната конзола - Браво
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар